450ls par šo hlamu un 4.5 cal nemūžam neviens airguners kuršs kaut ko saprot no pcp šautenēm nemaksās!
Mans silts ieteikums pāriet uz 5.5 vai 6.35cal šim variantam ar nelielu virpotāja palīdzību var ielikt Lothar Walter 12 vītņu stobru ar čoku, Gardā var pasūtīt pa 55ls un vēl šo to uztūnēt tad jau varēsi kapāt 100m distancē 2latniekā un vecus spaiņus caurumot!
nu nezinu vai ar hlamu var tik precīzi shaut ja jau esi tik liels PCP speciālist kura tad ir labāka pcp par cz200 cenu aplitūdā 300-350ls ja parēķinam kad 450ls cenā ietilpa arī optika nu tad gribu dzirdēt kura tad ir tā labā pcp 350ls vērtībā??????????
piereģistrējies www.airgus.lv tā ir istā vieta kur apspriezt šādas tēmas, bet ja par šauteni tad apskaties www.arms.bg hatsan BT65 RB 6.35cal 330m/s standartā cena 256ls +50eur atsūtīšanas izdevumi, pieved klāt pie mājas durvīm ar DPD bizpac, caur airguns forumu džeki samet naudiņu un sūta no bg lielu paku līdz 30kg daudz visādu lietu kuras lv nemaz nevar nopirkt! Pašam man ir pašbūvēts PCP sportam izmaksas 490ls ar ļoti labu optiku un Lothar Walther 6.35 stobru, kā arī cenā ietilpst 300bar 6L uzpildes balons ar adapteri un distancē līdz 100m sašaut 2latniekā patiešam nav problēmu, 4.5 cal tālāk pa 25m nav ko darīt, jo lōdītes svars ir pats zini kāds, bet 6.35 H&N baracuda 2.01g te nu visa matemātika par jaudām gan šeit nerunāšu! Sorry bet lai veicas muļķa meklējumos kam nogrūzt to čz un ja ir vēlme iegūt labu pcp sportam un treniņam ar lētu munīciju rokas piešaušanai lai medībās saglabātos šaušanas iemaņas airguns.lv ir īstā vieta kur sapazīties ar domubiedriem kuri dalās ar idejām un iespējām pneimatisko šaujamrīku jomā! Lai veicas!
Redzemajā video jūs neticēsiet šuts tiek no ķīniešu QB-79 22cal pārtaisīts no co2 uz pcp, lodes ātrums no 270-280m/s ar 1.37g jsb lodīti, ļoti šaubos vai ar cz200 4.5cal pa 450ls varēs gūt šādu rezultātu ar iepriekš bildēs redzēto apgreidu!
nu ja ir pielikta roka tad nav nekādu brīnumu kad ir shāda precezitāte malacis es pārdevu savu veco cz 200 un vai nē es neko labāku par cz 200 neatradu :D kam nebūtu jāmaina stobri vai citas daudzas lietas lai panāktu precizitāti es ar viņu medībās neeju man viņa ir vajadzīga klusa un precīza jo pieshauju roku mājas apstākļos medībās arī neeju jo neesmu malu mednieks bet vairāk airgun sportist.
tu neticēsi precezitāte šim ierocim ir apbrīnojama kā uz 10mm tā arī uz 30mm un par ko īsti var šaut ar 6.35mm pneimatiku nesaprotu ja grib medīt ko lielāku par zaķi nu var jau ākstīties ar šādu bet vai nav lētāk nopirkt tad maseni??? jo galu galā bez mednieku apliecības tava pcp tāpat ir nelegāla ;( un tici vai nē priekš sīkiem kaitēkļiem un zaķiem pilnīgi pietiek ar manu 4.5mm protams lodes vaig labas ;)
reku ir mana jaunā Air arms 200 ar vizuāliem uzlabojumiem bet pagaidām vēl bez optikas jo to pasūtīju ebay' un vēl nav atnākusi kad atnāks iemetīšu arī kopējo bildi.
priekš izpriecēm man bija kādu laiku Gunpower 5.5mm verķis super un jauda arī pietika it visam un vēl pāri palika es saprotu ka tu zini par ko ir runa bet nu šij pielietojums bija ierobežots jo bija ļoti skaļa negribēju tur ņemties vēl ar klusinātājiem plus nelegāls vienmēr būs nelegāls tā nu notirgoju vienam medniekam lai būtu ar ko trenēties un pats tamdēļ paņēmu šo cz200 protams zinu ka nav tās jaudas utt bet es tālāk pa 50mm nešauju un man hvaķit :D
Mans silts ieteikums pāriet uz 5.5 vai 6.35cal šim variantam ar nelielu virpotāja palīdzību var ielikt Lothar Walter 12 vītņu stobru ar čoku, Gardā var pasūtīt pa 55ls un vēl šo to uztūnēt tad jau varēsi kapāt 100m distancē 2latniekā un vecus spaiņus caurumot!