man arī interesēja. piem munīcijas pieejamība. jo nepateikšu tieši kādu bet viens no mana pazinu loka bija nopircis tādu kalibru kuram municiju reti kur dabūt varēja.
Interesanti ka viena daļa no medniekiem sākuši ar ižu.Pats arī sāku ar viņu3006 ,super-optika arī labākā-narkonija.Lielākais pluss ka tev jāsaprot ka ir tikai viens šāviens,vēl jāpiemin ka munīcijas cena arī svarīga-Barnauli maksā ap 40 santīmiem.
Weatherby ,ir laba -pats sauju ar 30-06...Howa jau tas pats vien ir,vazerbijam(vanguard) ir howa stobrs...
Purnavmuizaa ir abi-tur var arii izsaut...Hubertaa sanaak leetaak ,bet jaabrauc taalaak..
ko maks atļauj, to pērc! pats sāku ar IZ-18,jo neko glaunāku nevarēju atļauties un nenožēloju nevienu mirkli, krita pat ļoti labi! veikalā papēti lētā gala amerikāņus un izvēlies kura patīk, precizitāte visām vienlīdz laba.
Vēl var pieminēt Howu.. (tirgo Purnavu muiža) Arī regulējams nospiediens. Pieejama dažādās versijās, un kalibros- koks, lamināts, plastmasa (gumijota) Cena no 406-600 Ls robežās- atkarībā no komplektācijas. Iesaku 30-06, vai 7rem mag kalibru. Optiku Gan nepērc kaut kādu NORKONIJU vai Jahti šmakti, vai kaut kādu ar nezināmu nosaukumu.
Slēpts
12.09.2012. 20:25
vanguardam arī ir regulējams nospiediens ;) bet vai ir vajadzīgs tas accutrigers +100 ls, tas jādomā pašam ;)
Pats tikko kā meklēju sev pirmo, nonācu pie šiem 2 variantiem, kas ir labi darba aparāti, par salīdzinoši mazām naudiņām
Purnavu muižā - Weatherby Vanguard Carbine kalibrs 3006, plastmasas laide, atvāžamā aptvere, - cena 380 Ls
Zommers - Savage 111 FCNS kalibrs 3006, plastmasas laide, izņemamā aptvere, regulējams sprūds, cena 550 Ls (septembrī uz akciju 470 Ls)
Plastmasa laide, jo manuprāt ir praktiskāka man kā medniekam, kurš grib velties pa dubļiem, sniegiem un neiespringt par to vai tik kāda skrambiņa nebūs manai plintei.
Personīgais viedoklis.
Purnavmuizaa ir abi-tur var arii izsaut...Hubertaa sanaak leetaak ,bet jaabrauc taalaak..
rihard. nu tiesi ta. ka man ar patik nesatraukties par to vai nosmulesies.
.
Purnavu muižā - Weatherby Vanguard Carbine kalibrs 3006, plastmasas laide, atvāžamā aptvere, - cena 380 Ls
Zommers - Savage 111 FCNS kalibrs 3006, plastmasas laide, izņemamā aptvere, regulējams sprūds, cena 550 Ls (septembrī uz akciju 470 Ls)
Plastmasa laide, jo manuprāt ir praktiskāka man kā medniekam, kurš grib velties pa dubļiem, sniegiem un neiespringt par to vai tik kāda skrambiņa nebūs manai plintei.
Personīgais viedoklis.