Kad satiksi meža gestapo tad redzēsi, ka pareizā 1 ir 1 ,un 2 ir d, protams ,ja nebūsi ķeblīša vai meža kaķa kursabiedrs..
Slēpts
13.08.2015. 10:42
Uģi - lūdzu paskaidro!
Es eksāmenu kārtoju padomju laikos- man pat liekas ka mutiski.
Vai tad tagad ir jāatzīmē VAIRĀKAS atbildes?
jo es neredzu kāpēc lai būtu nelikumīgas medības , ja nav aizpildīts medību pārskats...-
Slēpts
13.08.2015. 10:48
Dzintar-
Kāds medību pārskats individuālajās medībās, ja nelieto lukturi???????
Šis ar ir interesants- atstāts no vecā- jo jaunajos noteikumos tāda terminu "Iecirkņa plāns" neatradu...
Kas ir medību iecirkņa plāns?
a) Vienlaidu medību platība, kuru apsaimnieko viens medību tiesību lietotājs.
b) Karte ar zemes robežām
c) Dokuments, kas satur informāciju par medību iecirknī esošajiem medījamiem dzīvniekiem.
Otrajā jautājumā nav nevienas pareizas atbildes. Medījot bez dokumentiem, ja tie aizmirsti mājās vairs nav nelikumīgas medības. Otro adbildi varētu pamainīt atbildes formulējumu un varētu uzskatīt par pareizo
nelimitēto medījamo dzīvnieku medīšanu bez medību tiesību lietotāja piekrišanas, izņemot šā likuma 18.pantā un 29.panta sestās daļas 3.punktā minētos gadījumus
Un par pārskatiem paši zinām kuros gadījumos tie būtu jaaizpilda papildinot šo atbildi arī varētu iegūt pareizo atbildi.
Nu redziet šeit ir jūsu kungi problēma, ka lasīt ir jāmāk un jāsaprot uzrakstītais + jādomā līdzi! Pēc šādi noformulēta jautājuma
2. Par nelikumīgām medībām atzīst:
a) medīšanu bez mednieka apliecības
b) medības, ja mednieks par tām nav informējis atbildīgo personu
c) medības, ja nav aizpildīts medību pārskats
d) visas iepriekšminētās darbības
pareizā atbilde var būt tikai un vienīgi a), jo medības, bez saskaņojuma ar tiesību lietotāju var notikt publiskās ūdens krātuvēs, kā arī medības bez pārskata ir pašsaprotama lieta, ja nav dzinējmedības naktinieki utt.
Paskaidroju vai tomēr vēl kāds nesaprot!!!
Jā, otrais jautājums ir interesants - jo kā to a) atbildi izprast? Mednieka apliecības nav vispār vai nav kabatā? Teorētiski, ja izpratne ir, ka apliecības nav vispār, tad atbilde ir pareiza. Katrā ziņā pārējās atbildes neder vispār.
Zinu veci, kam viesmedībās uz gaidi, uzaicinātājs sevi bija pieteicis ,bet viesi ne.sēdēja atsevišķās vietās,. šautenīte nost.... kronšteins uz stobra bez lampas un pārskata citreiz jau ir traģēdija, daudz no svara ,kas bauda, kur bauda un kuru bauda.. a teritorijas ir pavisam slidena lieta...
Nu šaubu nav - šis jautājums ir "fucking" nesakārtots vispār!!!
Slēpts
14.08.2015. 14:02
Vēl viens jautājums kur nezinu atbildi- laikam jau pie vainas ir tas , ka esmu sācis pats lādēt un čaulu uzskatu tikai par čaulu. HELP!:)
Vītņu patronas čaula satur visas šāvienam nepieciešamās sastāvdaļas:
a) kapseli,šaujampulveri, lodi
b) kapseli, šaujampulveri, konteineri, lodi
c) kapseli, lodi
neredzu nevienu pareizu atbildi..- masenei vēl varētu būt ka čaula satur kapseli..
Es eksāmenu kārtoju padomju laikos- man pat liekas ka mutiski.
Vai tad tagad ir jāatzīmē VAIRĀKAS atbildes?
jo es neredzu kāpēc lai būtu nelikumīgas medības , ja nav aizpildīts medību pārskats...-
Kāds medību pārskats individuālajās medībās, ja nelieto lukturi???????
Šis ar ir interesants- atstāts no vecā- jo jaunajos noteikumos tāda terminu "Iecirkņa plāns" neatradu...
Kas ir medību iecirkņa plāns?
a) Vienlaidu medību platība, kuru apsaimnieko viens medību tiesību lietotājs.
b) Karte ar zemes robežām
c) Dokuments, kas satur informāciju par medību iecirknī esošajiem medījamiem dzīvniekiem.
Un par pārskatiem paši zinām kuros gadījumos tie būtu jaaizpilda papildinot šo atbildi arī varētu iegūt pareizo atbildi.
a) medīšanu bez mednieka apliecības
b) medības, ja mednieks par tām nav informējis atbildīgo personu
c) medības, ja nav aizpildīts medību pārskats
d) visas iepriekšminētās darbības
pareizā atbilde var būt tikai un vienīgi a), jo medības, bez saskaņojuma ar tiesību lietotāju var notikt publiskās ūdens krātuvēs, kā arī medības bez pārskata ir pašsaprotama lieta, ja nav dzinējmedības naktinieki utt.
Paskaidroju vai tomēr vēl kāds nesaprot!!!
Nu šaubu nav - šis jautājums ir "fucking" nesakārtots vispār!!!
Vītņu patronas čaula satur visas šāvienam nepieciešamās sastāvdaļas:
a) kapseli,šaujampulveri, lodi
b) kapseli, šaujampulveri, konteineri, lodi
c) kapseli, lodi
neredzu nevienu pareizu atbildi..- masenei vēl varētu būt ka čaula satur kapseli..