Intar, pēc kā spried ka normāla? Kāda cena šim aziātam? Varbūt pats esi tādas optikas lietotājs?
Esmu lietojis. Nav ne vainas. Par to ka ražots Ķīnā... " Pasauli ir radījis Dievs, viss pārējais mūsdienās ir ražots Ķīnā" :)))
Nākošgad pat tālšaušanas mačos esmu izlēmis šaut ar HAWKE 10-50/60 optiku :) To gan ir izstrādājis Nick Jenkinson (3-kārtējs pasaules čempions FT) - tātad tā ir vairāk "pņevmanutajiem":) Bet domāju, ka aizies arī longreindžā...:))))
Ja atmiņa mani neviļ, tad runa šajā tēmā iet par optiskajiem tēmēkļiem priekš dzinējmedībām, nevis binokļiem!!!
Vai Lazdiņa kungs tiešām šo binokli ir uzmontējis uz ieroča??? Ja tā ir, tad lūdzu padalieties ar iespaidiem un vēlams komplektiņa foto studijā!
Ivar, nicinājuma nekāda, bet no Tevis gan tāds kā sarkasms! Tas jau nebūsi Tu, ja kādam neiedzelsi!!!
Slēpts
13.10.2016. 18:51
Es dzinējmedībās sākumā lietoju mazo Leupodu 1.5x5-20(laikam).
Pēdējā laikā izmantoju Aimpoint un ja paredzēts lauka malā stāvēt 3.5x10-50. Mani šāds risinājums labāk apmierina nekā tikai mazā truba
Slēpts
13.10.2016. 18:43
Gati, pats nicīgi izteicies par konkurentu optiku- nosauci par aziātu.
Japāna arī ir Āzijā, un kā redzam, tad daļa no Deltas arī tiek ražota Ķīnā.
Ivar, nesapratu tavu ironiju? Vai kādā brīdī biju teicis pretējo? Ja nav ko rakstīt, tad labāk neraksti.
Delta Titanium - Made in Japan
Delta Clasic - Made in Philippines
Slēpts
13.10.2016. 16:16
Intar, pēc kā spried ka normāla? Kāda cena šim aziātam?
Esmu lietojis. Nav ne vainas. Par to ka ražots Ķīnā... " Pasauli ir radījis Dievs, viss pārējais mūsdienās ir ražots Ķīnā" :)))
Nākošgad pat tālšaušanas mačos esmu izlēmis šaut ar HAWKE 10-50/60 optiku :) To gan ir izstrādājis Nick Jenkinson (3-kārtējs pasaules čempions FT) - tātad tā ir vairāk "pņevmanutajiem":) Bet domāju, ka aizies arī longreindžā...:))))
Un nepļāpā ka datora kļūda
Te visi par meitu, bet viņš tāpat par kleitu! :)))
Un nepļāpā ka datora kļūda
Vai Lazdiņa kungs tiešām šo binokli ir uzmontējis uz ieroča??? Ja tā ir, tad lūdzu padalieties ar iespaidiem un vēlams komplektiņa foto studijā!
Ivar, nicinājuma nekāda, bet no Tevis gan tāds kā sarkasms! Tas jau nebūsi Tu, ja kādam neiedzelsi!!!
Pēdējā laikā izmantoju Aimpoint un ja paredzēts lauka malā stāvēt 3.5x10-50. Mani šāds risinājums labāk apmierina nekā tikai mazā truba
Japāna arī ir Āzijā, un kā redzam, tad daļa no Deltas arī tiek ražota Ķīnā.
Delta Titanium - Made in Japan
Delta Clasic - Made in Philippines
Njā- Delta nu gan nav AZIĀTS..:):):)