Šodien vārdadienu svin Regīna, Ermīns, rītdien - Ilga
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Platlenķa optikas priekš dzinejmedībām un gaides.

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 72 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 02.03.2021. 16:50

Slēpts
01.03.2019. 09:22
Nu, tie dati nepieredzējušam pircējam neko daudz neizsaka. Piemēram - lai nebūtu "trubas efekts" - uz kuriem parametriem jāskatās? Un tieši pie kuras robežas viņš parādīsies?
Slēpts
01.03.2019. 08:28
kvalitatīvs, manuprāt ir tad, kad atbilst ražotāja uzrādītajiem datiem, nevis tapēc, ka ir labāks par citiem.
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2019-04-29 08:59
Lietotāja statuss: Lietotājs
01.03.2019. 07:34
Ejot pa to zelta vidusceļu dažreiz tomēr grāvī jāiekāpj ,gan labā gan kreisā pusē,
Vienkārši lai pamīztu:)pēctam vieglāk iet
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
28.02.2019. 23:31
...,stiklu tumšumu un gaišumu var salīdzināt krëslā. Dienā neko nesaprast, viss liksies ok.
Slēpts
28.02.2019. 22:23
Protams, izšķērdība ir otrs grāvis skopumam. Viduci tiešām ir vērts apspriest. Kā jau nesen te komentēju, Yukons arī ir ņemams. Sabalansēta cena pret kvalitāti. Te kaut kur forumā bija nolikts yukon jēgers, ka esot tumši stikl un kaut ko jau caur to trubu saredzēt varot. Nesen veikalā paskatijos caur to noniecināto Yukonu un biju stipri pārsteigts. Stikli tiešām diezgan gaiši. Izteikts trubas efekts arī nemanījās. Arī platleņķim gaiši stikli. Zinot baltkrievu praktiskumu, ar atsitienu tur nevajadzētu būt problēmām. Vai ir kāds kam lietošanā yukon jeger? Var ar mums padalīties?
Mārcis
Mārcis
Pēdējo reizi manīts 2026-03-02 14:38
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: Brakani
Atrašanās vieta: Auces novads
Medību stāžs: 7 dzinējs, 10 mednieks
Aprīkojums: Beļģis, Vācietis
Suņi: Poga
Medību trofejas: 1
28.02.2019. 19:40
Jānis Plotnieks iepriekšējā komentā raksta, ka var sasniegt grieztus gadžetam - zelta doma, ko precīzi noformulēja. Man patīk apzināties, ka tajā ķēdītē - ierocis, kronšteini, optika, patrona, šāvējs - vājākais posms esmu es pats, kā šāvējs.
Pats medīju ar ļoti kvalitatīvu ieroci un optiku, bet esmu sācis ar kombinēto ieroci un sutter optiku. Ar sākuma komplektu nomedīts tika daudz- bet gribas ko labāku. Bet jā, varētu arī turpināt medīt ar sākuma komplektu. Katrā ziņā swarovski ir daudz vairāk reižu dārgāks par sutteru, bet ne tik daudz reižu labāks!
Pašam lietošanā nav, bet no biedriem pataustot, paskatoties, pašaujot utt. es ieteiktu šādus stiklus:
Vidējais gals - yukon jēgers, delta Titanium(un tikai titanium)
Kaut kas starp vidu un dārgo galu - leupold vx-r, leupold vx-3, meopta meostar.
Dārgais gals - nesaukšu!
Man bija liels izbrīns, cik labi rāda yukon jeager. Patiešām šķiet ļoti laba kvalitātec cenas attiecība. Ja pašam būtu jāiegādājas optika, tad krātu yokon jēgeram vai delta titanium.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-07-30 16:04
Atrašanās vieta: Stratosfera
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
28.02.2019. 12:51
Ja,uz prieksdienam nav doma pilveidoties un augt sausana,tad letuci var ar nemt tikai pectam paliek skaidrs ka no dota gadzeta ir izspiesti griezti un tas hlams vairak nav spejigs!
Slēpts
28.02.2019. 09:48
Ja neprot šaut, nelīdzēs ceiss un svari. Ar viduci var precīzi medīt un sevišķi neraizēties par stikla taupīšanu. Vienu laiku bija spicais 223 ar akanu, nu teikšu ka nesaskatīju nekādu īstunproblēmu tādā kombinācijā.
Slēpts
28.02.2019. 09:18
japērk, tas ko var atļauties, nevis jānotirgo niere, lai būtu ar ko plātīties. Un ieroci/optiku nepērk visam mūžam, tieši kā Viesturs saka. Nieres ir tikai divas :D
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2019-04-29 08:59
28.02.2019. 09:03
Izšķērdība arī neatmaksājas tāpat kā skopums,tapēc jāpērk
VIDUČI;)