Angļu ,taisnā laide ir ļoti skaista. Man patīk. Un tas ir arī viss. Tā nevar būt ērta šaušanai, jo ir absolūti neergonomiska. Lai veiktu pirmo šāvienu, laides kakliņš ir jāsaspiež kā skrūvspīlēs, lai veiktu otro, jāatbrīvo satvēriens , jāpārvieto roka un jāsaspiež otreiz. Citādi taču ieroci nevar piespiest pie pleca. Katra šī darbība aizņem zināmu laiku ,kas nepieciešams mērķa apstrādei un šāviena veikšanai. Saprotams, ka pie katra ieroča, ar laiku, var pielāgoties un šaut pietiekami precīzi. Tomēr ,kad esi pamēģinājis šaut ar ieroci, kas ir saregulēts tieši konkrētam šāvējam, ar taisno angļu laidi vai standarta cz,tika un tml baigi šaut negribas.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
14.10.2019. 15:18
Viss varbut marci,bet ka pats teici pieradums un man vina liekas erta,protams nav sanacis saut,ar laidi pec saviem parametriem,bet ir laides ar kuram nu nekadigi nevar pierast saut!
...,taisnā angļu laide ir vispareizākā lietošanai plintēs ar divām sprūda mēlītēm. un,pretēji,aplama ir puspistoles ,vai vēl aplamāka ir pistoles tipa laide plintēs ar divām sprūda mēlītēm.
Sveiki.
Esmu noskatijies platlenķi meopta 1-6x24. Vai otrs variants sarkanais punkts Aimpoint COMPC3 2MOA ACET. Staves uz gludās. Vairak jautajums par to, kā šī meopta 1-6x24 uzvedas krēslas gaismā, jo lēca nav nekadi 56mm. Tapec pirms pērku, gribu dzirdēt Viedokli no cilvēkiem, kas ko līdzīgu lieto.
Slēpts
31.01.2021. 16:02
Tā ir dzinējmedībām, nevis tumsai! Nekādu brīnumu negaidi. Un ņemot vērā pēdējās tendences- gādā lampu vai naktenieku. Šaut apšaubāmā mērķī ir slikts stils.
Nu te izskatu 2 variantus. Te neiet runa par tumsu un medīšanu tajā. Jautāju par krēslu. Saprotu to, ja grubu medīt tumsā mēnesgaismā, tad nu nekādi šie abi nederēs.
Krēslu es domāju- Tiko saule sāk rietēt.
Bet lielos vilcienos es sapratu, paldies.
Slēpts
01.02.2021. 15:50
Man ir 1-6x24 Vector Continental, patestēju novembra vakaros - slikti nebija. Bisei aktuālos attālumos būtu lietojams kādu 1,5h pēc saules rieta. Tur gan fons, migla utt. ļoti maina bildi.
Dzinējmedībām pietiek, tēmē ar abā acīm vaļā uz 1x-2x palielinājumu, lielākam vismaz man viena acs prasās aizvērt. Un gaismu truba dod labu, pirmais krita uz piesviedienu- pavēlu ieraudzīju, bet rezultāts labs, nesūdzos. Tas gan uz spicā...
Esmu noskatijies platlenķi meopta 1-6x24. Vai otrs variants sarkanais punkts Aimpoint COMPC3 2MOA ACET. Staves uz gludās. Vairak jautajums par to, kā šī meopta 1-6x24 uzvedas krēslas gaismā, jo lēca nav nekadi 56mm. Tapec pirms pērku, gribu dzirdēt Viedokli no cilvēkiem, kas ko līdzīgu lieto.
Krēslu es domāju- Tiko saule sāk rietēt.
Bet lielos vilcienos es sapratu, paldies.