Ja atklāti, es arī tieši šo pašu ņemtu. Es neesmu pārliecināts par pašu smagāko lodi, ko var izšaut ar 300wsm, taču otrā vai trešā pēc smaguma no augšas parādīs ļoti cienīgu sniegumu.
Aurimas joprojām nezin, kur būs trešais posms. Taču uz rudens Vollita F maču noteikti jau būsi gatavs.
Totiku nevaig.. Nu jau Anri ir priekšā 13 punktus. Ļoti grūti būs panākt...
Kaut gan.. baumu līmenī dzirdēju, ka pēdējo posmu rīkos citā šautuvē. Tas man dod cerību :), jo Anri Šauļu šautuves vējus ir izkodis līdz pēdējam...:)
Iespējams, ka uz pēdējo posmu būs atbraukusi mana jaunā maču pļintovka iekš 300WSM.. ar 86 cm stobru:) + 215 gr Berger Hybrid ar ātrumu 900+ m/s = varētu jaunā, nepazīstamā vietā arī nostrādāt man par labu.
Intar , kopvērtējuma punktus par diviem posmiem studijā ! Vismaz tavus un Anrija , nu un Zelča k-ga arī , ja reiz uzmina jums uz papēžiem .
Varbūt pirms pēdējā posma varam totalizatoru uzrīkot :)
Aurimas joprojām nezin, kur būs trešais posms. Taču uz rudens Vollita F maču noteikti jau būsi gatavs.
Kaut gan.. baumu līmenī dzirdēju, ka pēdējo posmu rīkos citā šautuvē. Tas man dod cerību :), jo Anri Šauļu šautuves vējus ir izkodis līdz pēdējam...:)
Iespējams, ka uz pēdējo posmu būs atbraukusi mana jaunā maču pļintovka iekš 300WSM.. ar 86 cm stobru:) + 215 gr Berger Hybrid ar ātrumu 900+ m/s = varētu jaunā, nepazīstamā vietā arī nostrādāt man par labu.
Aigars 418.3 421.1 839.4
Intars 476.5 401.3 877.8
Anrijs 478.5 412.6 891.1
Varbūt pirms pēdējā posma varam totalizatoru uzrīkot :)