Ar poļiem kā ar bitēm, neko daudz nepaskaidrojot iedeva visiem ciemiņiem kurvīti, tipo nav jums ko uz mūsu kausiem cerēt.:D Tik daudz patronu būs ietaupīts.:)
Zinot, ka uzsākot šaut mazliet tālāk un precīzāk, neizbēgami parādās laba, regulējama, fukcionāli pārdomāta priekšējā balsta problēma.
Man pašam ir uz rokām pataustīšanai šādas regulējamās kājiņas, ko ražo viens mans leišu draugs, kuram tas ir hobijs.
Bildes un sīkāk šeit: http://rloading.blogspot.com/2...
Uh! :) Kā sarakstīji :) Es jau FB rakstīju - medāļi kā Brežņevam. Jānis Krūkliņš reiz prasīja, vai mums medāli dod par katru šāvienu? :)
Ar leišiem nebūs tik vienkārši. Principā ne ar vienu, jo apkārt grupas un blīvums bija fantastiski.
Nepaveicās 1-2 kliku robežās.
Pēdējās sacensībās Lietuvā mednieki no Latvijas nostartēja godam!
Distances : 300, 500 un 660 m. Katrā pa 15 šāvieniem.
1.vieta - Anri Priede
3.vieta - Intars Lucjanovs
5.vieta - Andis Liepiņlauskis
Lietuviešu tālšāvēju acīs jau redzama panika...:))))
Iepriekšējās sacensības, kur mums ar Anri 2. un 3. vieta + šīs... Džeki saprot, ka haļava beigusies :)... Latvieši nāk :)
Otrais vilnis :)
p.s.
Es...ja nebūtu pieļāvis pāris bērnišķīgas kļūdas varēju aizķerties otrajā vietā... Bet Anri sniegums bija tik pārliecinošs, ka tur bez šanciem... No 450 max iespējamajiem punktiem tādās distancēs savākt 438... Tur ir jābūt iekšā:)
Nu nekas... piestrādāsim :)
Man pašam ir uz rokām pataustīšanai šādas regulējamās kājiņas, ko ražo viens mans leišu draugs, kuram tas ir hobijs.
Bildes un sīkāk šeit:
http://rloading.blogspot.com/2...
Ar leišiem nebūs tik vienkārši. Principā ne ar vienu, jo apkārt grupas un blīvums bija fantastiski.
Nepaveicās 1-2 kliku robežās.
Distances : 300, 500 un 660 m. Katrā pa 15 šāvieniem.
1.vieta - Anri Priede
3.vieta - Intars Lucjanovs
5.vieta - Andis Liepiņlauskis
Lietuviešu tālšāvēju acīs jau redzama panika...:))))
Iepriekšējās sacensības, kur mums ar Anri 2. un 3. vieta + šīs... Džeki saprot, ka haļava beigusies :)... Latvieši nāk :)
Otrais vilnis :)
p.s.
Es...ja nebūtu pieļāvis pāris bērnišķīgas kļūdas varēju aizķerties otrajā vietā... Bet Anri sniegums bija tik pārliecinošs, ka tur bez šanciem... No 450 max iespējamajiem punktiem tādās distancēs savākt 438... Tur ir jābūt iekšā:)
Nu nekas... piestrādāsim :)
Edgars ir paziņojis, ka viņam nebūs jāstrādā?