Jāni, Tu mani pārprati, neko sliktu es par 223 nesaku un devītnieku nevienam neuzbāžu. Palasi iepriekšējos komentus - Tu raksti, ka norāvi kaut ko tur ar 223, uzreiz pēc tam cilvēks raksta, ka "nav jau āfrika", nu sanāk ka 223 āfrikas kalibrs :))) Īdeņā vairs humoru nesaprot???
Slēpts
10.11.2013. 16:01
tas ir weatherby, savage, mossberg - lētāki un labāki IMHO
patrona Hornady, Geco - viennozīmīgi labākas par S&B gan cenā, jaudā utt.
Katrs pērk ko vien grib un var atļauties. Smiekls nak par tiem, kas saka "Nekas labāks par manu nav" :D Pārsmējos, kad kolektīvā pateicu ka ņemšu Argo, ar kādiem skatieniem viņi skatijās uz mani, kā uz nodevēju, jo nevienam nekas vairāk kā Vepri, Saigas, SKS, KO nav. Vai tad tas nozīmē ka man arī kaut ko tādu jāņem? :D Tas pats stāsts ir šeit..
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
10.11.2013. 18:03
lieta tajā ka vari nopirkt pa piecām štukām karabīni ,bet kāpēc tas vajadzīgs ja to pašu funkciju man veic ierocis pa 300Ls
nesaskatu dārgajos ieročos nekādu priekšrocību, tie ir vēl neuzticamāki kā saigas pa 300 Ls drusku dubļi un dārgais tevi pieviļ kad tas visvairāk vajadzīgs, kā man šodien likos bebra bedrē pilns stobrs ar slapjām smiltīm, izbadīt nevar, ko darīt noeju pie grāvja izskaloju i pašol tālāk :D fig tu tā izdarīsi ar savu :D un kāda jēga pārmaksāt?
Un es domāju ka ar 223 ziloni kakliņā paņemtu kā skalu, izmaksājiet man medības uz ziloni es pierādīšu :D:D:D
Ģirt,
par Watherby (Howa) kvalitāti un precizitāti varētu piekrist par 100%, BET lētāki pašlaik diez vai tie ir... Watherby 2 - 500 Ls, Howa (lētākā) - 550 Ls. Vai tad CZ 550 ir dārgāk? CZ precīzu cenu diemžēl nezinu...
Par patronām - jaudā protams, bet cenā gan nē:) Geco NAV lētāks par S&B. Hornady vispār šim kalibram (7x64) ražo tikai viena veida patronu - ar GMX lodi. Cena - 1,65 Ls.
p.s.
Pats pašlaik arī taisos (vēl neesmu gan izlēmis) pirkt HOWU (tjūningotu) - tur tā cena ir jau ap 2K Ls... Tā, ka par to Watherby(Howa) lētumu tikai tā nosacīti var runāt....
Rebli - man piemēram tā saiga pa brīvu nav vajadzīga, ja gribētu pusautomātu 223 tad ņemtu AR15 pa 2k Ls. Kam Tu tās saigas slavas dziesmas dziedi?? Manis pēc visus krievu brīnumus uz metalurgu aizsūtīt, lai šie var normāli atsākt strādāt.
Intar- Ko atkal esi sadomākis? Kam Tev Howa?
Jāni, tad tas zilonis ir jādabū uz Latviju:) Āfrikā ir min kalibra ierobežojumi, kur pat Tevis nīstais 9,3x62 ir par švaku pašlaik... Lielākajā daļā valstu ir arī aizliegti pusautomāti medībās.
Ja vāksi naudu braucienam - es būšu pirmais, kurš "piemetīs". Kādus pāris simtus atdotu uz sitiena (es to nopietni) - tikai lai redzētu āfrikas medību organizētāja sejas izteiksmi, kad Tu izvilktu savu 223-šo Saigonu + paciņu ar V-maxiem:)))
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
10.11.2013. 18:58
AR ar klemmē, paskaties video kā vairāk putekļu vai pašauj vairāk tā sāk nemest gilzes ārā. es ar domāju par AR bet pārdomāju karoče tas viss baltrocīšiem un tiem kas staigā smalkos zābaciņos. A es ar savu i ar laidni varu jenotus sist fig tu tā izdarīsi ar savu :D kam man dārgs štrunts kas dara to pašu ko lēts??? kas man naudu nav kur likt. man i pat optikas nav, Nav tādu attālumu kur nevarētu šaut ar parasto tēmekli, ja redze laba 200m nav nekas. un es jau nerunāju tikai par saigu, visi ieroči zem 500ls ir labi ja māki tos lietot. ja nemāki šaut i 5000Ls plinte nepalīdzēs
patrona Hornady, Geco - viennozīmīgi labākas par S&B gan cenā, jaudā utt.
nesaskatu dārgajos ieročos nekādu priekšrocību, tie ir vēl neuzticamāki kā saigas pa 300 Ls drusku dubļi un dārgais tevi pieviļ kad tas visvairāk vajadzīgs, kā man šodien likos bebra bedrē pilns stobrs ar slapjām smiltīm, izbadīt nevar, ko darīt noeju pie grāvja izskaloju i pašol tālāk :D fig tu tā izdarīsi ar savu :D un kāda jēga pārmaksāt?
Un es domāju ka ar 223 ziloni kakliņā paņemtu kā skalu, izmaksājiet man medības uz ziloni es pierādīšu :D:D:D
par Watherby (Howa) kvalitāti un precizitāti varētu piekrist par 100%, BET lētāki pašlaik diez vai tie ir... Watherby 2 - 500 Ls, Howa (lētākā) - 550 Ls. Vai tad CZ 550 ir dārgāk? CZ precīzu cenu diemžēl nezinu...
Par patronām - jaudā protams, bet cenā gan nē:) Geco NAV lētāks par S&B. Hornady vispār šim kalibram (7x64) ražo tikai viena veida patronu - ar GMX lodi. Cena - 1,65 Ls.
p.s.
Pats pašlaik arī taisos (vēl neesmu gan izlēmis) pirkt HOWU (tjūningotu) - tur tā cena ir jau ap 2K Ls... Tā, ka par to Watherby(Howa) lētumu tikai tā nosacīti var runāt....
Intar- Ko atkal esi sadomākis? Kam Tev Howa?
Ja vāksi naudu braucienam - es būšu pirmais, kurš "piemetīs". Kādus pāris simtus atdotu uz sitiena (es to nopietni) - tikai lai redzētu āfrikas medību organizētāja sejas izteiksmi, kad Tu izvilktu savu 223-šo Saigonu + paciņu ar V-maxiem:)))