Drusku ne par teemu.
Briivdienaas paseedeeju pie uudens un pamakshkereeju.
Naacaas palamaaties uz piileem.
Naaca krastaa un gribeeja nofendereet manus ruduljus.
Pameetaajot spiningu bija drusku jaapiedomaa, lai shamaas neuzkjeras zivs vietaa.
Kaa tad iisti ir no likuma viedoklja.
Ja manu vizuli pakjer piile ?
Jaanogriezj aukla un jaalaizj atpakalj nomirt ?
Vai tomeer jaanogriezj galva un jaabaazj somaa ?
Buus malu mediibas, vai man peec idejas ir jaapieraada, ka neesmu eezelis un speciaali nekaadas lamatas/cilpas utt., neliku ?
Koleegjis ar auto nesen notrieca stirnu. Aproshinaataaji apgalvoja, ka nav nevienam jaazinjo, tikai jaaatraada auto bojaajumi (KASKO). Tas nav kas jauns ?
PS., nav man madnieka aplieciiba.
Ja pareizi no VMD sapratu, tad pēc jaunajiem Medību noteikumiem, individuālo medību norisi, katrs mednieks dokumentē individuāli, proti, ja medībās esam trīs mednieki, katrs atsevišķi aizpildām savu medību pārskatu. Varbūt, kāds varētu izskaidrot- ar ko tad esošā Medību noteikumu redakcija atšķirās no iepriekšējās, jo iepriekšējā, tomēr, uz trīs medniekiem varēja būt viens medību pārskats?
Pārskats vajadzīgs TIKAI:
--medījot dzinējmedībās;
mednieks atbilstoši normatīvajiem aktiem par ieroču apriti medību šaujamieroci nodod lietošanai citam medniekam;
tiek lietots mākslīgais gaismas avots, nakts redzamības tēmēklis vai pusautomātiskais medību šaujamierocis, kura patrontelpas un magazīnas (patronu padošanas mehānisma) kopējā ietilpība ir lielāka pa3 3 patronām.
Briivdienaas paseedeeju pie uudens un pamakshkereeju.
Naacaas palamaaties uz piileem.
Naaca krastaa un gribeeja nofendereet manus ruduljus.
Pameetaajot spiningu bija drusku jaapiedomaa, lai shamaas neuzkjeras zivs vietaa.
Kaa tad iisti ir no likuma viedoklja.
Ja manu vizuli pakjer piile ?
Jaanogriezj aukla un jaalaizj atpakalj nomirt ?
Vai tomeer jaanogriezj galva un jaabaazj somaa ?
Buus malu mediibas, vai man peec idejas ir jaapieraada, ka neesmu eezelis un speciaali nekaadas lamatas/cilpas utt., neliku ?
Koleegjis ar auto nesen notrieca stirnu. Aproshinaataaji apgalvoja, ka nav nevienam jaazinjo, tikai jaaatraada auto bojaajumi (KASKO). Tas nav kas jauns ?
PS., nav man madnieka aplieciiba.
--medījot dzinējmedībās;
mednieks atbilstoši normatīvajiem aktiem par ieroču apriti medību šaujamieroci nodod lietošanai citam medniekam;
tiek lietots mākslīgais gaismas avots, nakts redzamības tēmēklis vai pusautomātiskais medību šaujamierocis, kura patrontelpas un magazīnas (patronu padošanas mehānisma) kopējā ietilpība ir lielāka pa3 3 patronām.