Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
18.09.2016. 08:28
Lasu ar lielu interesi, jo jau kādu laiku domāju par trekera iegādi. Daudzos RU un BY mednieku forumos esmu izlasījusi ļoti daudz labu atsauksmju par trekeriem, un cena tiem ir nesalīdzināmi pievilcīgāka par Garminu cenu. Tagad atliek vien izvēlēties modeli un piepirkt klāt labu telefonu.
Man ,kad zvana Tele 2 menedžeri un piedāvā sadarbību, tad mana atbilde ir sekojoša-kad uzstādīsiet torni tur kur nometāt meteorītu, tad lai zvana. Dažs labs no viņiem pat nezina rajonu ,kur notika viņu akcija. Mums pat masts tagad saucās par meteorīta mastu :)
Tagad atliek vien izvēlēties modeli un piepirkt klāt labu telefonu. Un pēc kāda laika arī Garminu! :D
Cits ātrāk, cits vēlāk bet cits nekad nesaprot to ka labas lietas lēti nemaksā. Es to sapratu tad kad praktiski pats nogalināju savu pirmo suni. Ja viņam būtu garmins kaklā, tad viņš vēl ar vien būtu dzīvs. Es viņu saucu nezinot ka viņš ir šosejai otrā pusē.Rezultātā suni notrieca manā acu priekšā.
Daudzos RU un BY mednieku forumos esmu izlasījusi ļoti daudz labu atsauksmju par trekeriem, un cena tiem ir nesalīdzināmi pievilcīgāka par Garminu cenu.
Tagad atliek vien izvēlēties modeli un piepirkt klāt labu telefonu.
Un pēc kāda laika arī Garminu! :D
Un pēc kāda laika arī Garminu! :D
Cits ātrāk, cits vēlāk bet cits nekad nesaprot to ka labas lietas lēti nemaksā. Es to sapratu tad kad praktiski pats nogalināju savu pirmo suni. Ja viņam būtu garmins kaklā, tad viņš vēl ar vien būtu dzīvs. Es viņu saucu nezinot ka viņš ir šosejai otrā pusē.Rezultātā suni notrieca manā acu priekšā.
Nu nejau garmins tev glābtu suni