bija tāds, kurš ar sms sūtīja suņa atrašanās vietu uz mobīlo, bet dēļ tā ka strādāja tikai ar google map ar ļoti ierobežotu kartogrāfisko materiālu un arī pāris reizes pamatīgi uzkārās. beigās tā vai tā meklēju suni naktī mežā.... brr.. rezultātā nonācu pie astro. netērējiet lieki naudu !
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
23.10.2014. 17:59
Manam taksim vispār nāksies ķieģeli kaklā pakārt, lai ir kaut kādas cerības viņu noķert!
Bet, ja bez jokiem , paziņai Somijā takši iet ar Astro, neesot par smagu.
Arī Latvijā takši iet ar Astro. Pati savam taksim pavasarī nopirku, tiesa gan, ar DC40 siksnu, jo DC50 esot jūtami smagāka. Man taksis neliela auguma, 8,5 kg, bet nekādu problēmu ar Astro nēsāšanu kaklā nenovēroju, un ar pirkumu esmu ļoti apmierināta. Līdzīgi, kā Žanna raksta, brīžiem prasās vēl hanteli pie astes piesiet :D
Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
26.10.2014. 15:26
Līdzīgi, kā Žanna raksta, brīžiem prasās vēl hanteli pie astes piesiet :D
Mums kolektīvā bij viens takšveidīgs veidojums ar segvārdu PIPUKS , kurš sadzirdot mastā šāvienu , bij klāt kā likts no mājām ar visu ķēdi un būdas fragmentu , un tad viņš dzen visu dienu vajag tik paspēt pārbraukt uz nākamo mastu viņam priekšā , un visam pa vidu viņš paspēja pusdienlaikā aizdrāst uz mājām iztīrīt pārējiem piesietajiem suņiem bļodas , un klausies kā tālāk dzen.
Sveiki mednieki un mednieces. Kāds var padalīties ar pieredzi (praksi),Garmin Astro 320 + DC 50 kaklasiksna EU. Man interesē DC 50 siksna. Ar ko viņa ir labāka par DC 40????
Bet, ja bez jokiem , paziņai Somijā takši iet ar Astro, neesot par smagu.
No kā tad tas ,Tavs taksis, tā mūk???Pie tam, ar tik maziņām kājiņām....
Nekādu nremžu čalim nav, pagājušo sezonu tik tālu negāja
Mums kolektīvā bij viens takšveidīgs veidojums ar segvārdu PIPUKS , kurš sadzirdot mastā šāvienu , bij klāt kā likts no mājām ar visu ķēdi un būdas fragmentu , un tad viņš dzen visu dienu vajag tik paspēt pārbraukt uz nākamo mastu viņam priekšā , un visam pa vidu viņš paspēja pusdienlaikā aizdrāst uz mājām iztīrīt pārējiem piesietajiem suņiem bļodas , un klausies kā tālāk dzen.