Kamēr vēl ir 550 , labāk to nopirkt- varēsi vismaz 3006 sev un čomiem palādēt.
Es pat pirktu 2 kg uzreiz:)
No sākuma palādēsi, tad nomierināsies un sāksi meklēt 135 lēni nesteidzoties:)
Jāpriecājas , ka vispār vēl kaut ko varam nopirkt, un cerēsim, ka Huberts kaut ko atvedīs.
Par ārzemēm nezinu- Šauļos kaut kādu pulveri redzēju - ne Vihtu- bet vai viņi tirgo mums bez problēmām, nezinu- man tajā laikā Vihta bija un cits pulveris neinteresēja.
Paldies, Ivar, par ieteikumu. Diemžēl, viņiem nekā nav - esot ļoti sarežģīts papīru process.
Slēpts
05.04.2016. 13:56
Apsveicu biedru pulciņā:)
Nu Huberts vismaz tagad kritiku ir ņēmis vērā- arī mājaslapā tikai 170 rādās.
Un es laikam iesākumam arī to 550 paņemtu- var gan 308, 3006 lādēt, 223gan nē.
vēl Latvijā var meklēt latvijas prakstiskās šaušanas centrā- te viens no viņu sludinājumie- gan jau telefonu var ieraudzīt. https://www.ss.lv/msg/lv/enter...
Pulvera piegādes Latvijā cik saprotu ir ļoti neregulāras, vienu brīdi visi meklē, tad pēc kāda laika veikalā pārdevēji pakaļ sviež.
Un kad veikalā ir- tad laikam vajag iepirk ar rezervi- protams nepārsniedzot 3 kg atļautos.
Aprīkojums pasūtīts, bet tagad sākas pigori ar pulveriem - zvanīju uz Hubertu - esot tikai N170. PM ir labāka situācija - N550 ir, bet nav ne N133, ne N135. Vai iekš LV ir vēl kāda vieta, kur var dabūt? Varbūt Lietuvā?
...zb tos muitniekus, un pašam vedējam ari prāta aptumsums- uz bāliņu grieztajâm vītnēm 223-šajam ar nedrošu pārliecību labi ja 9,3 kalibra izpūtējs strādās. ta ka lai prasa ierēdņiem tos 200euro atmaksāt.,:)
Mandrel nav tas pats. Paliekošais čaulas taisnums pēc kakliņa izplešanas ar mandreli ir labāks nekā pēc rieksta.
1. skat trešo atbildi.
2. Kakls tiek apspiests apmēram 2 collas tūkstošdaļas zem vajadzīgā izmēra, tad ar mandreli vai riekstu izpleš līdz vajadzīgajam izmēram. Ja atstāj neizplestu, tad protams spēks jūtami lielāks jāpieliek.
3. Jebkuršs rieksts skrūvējas ārā, paliek tikai stienis ar adatas turētāju.
Es pat pirktu 2 kg uzreiz:)
No sākuma palādēsi, tad nomierināsies un sāksi meklēt 135 lēni nesteidzoties:)
Jāpriecājas , ka vispār vēl kaut ko varam nopirkt, un cerēsim, ka Huberts kaut ko atvedīs.
Par ārzemēm nezinu- Šauļos kaut kādu pulveri redzēju - ne Vihtu- bet vai viņi tirgo mums bez problēmām, nezinu- man tajā laikā Vihta bija un cits pulveris neinteresēja.
Mājas lapā viņiem nemaz tāds neparādās- citādi jau sen būtu izpirkts:)
Nu Huberts vismaz tagad kritiku ir ņēmis vērā- arī mājaslapā tikai 170 rādās.
Un es laikam iesākumam arī to 550 paņemtu- var gan 308, 3006 lādēt, 223gan nē.
vēl Latvijā var meklēt latvijas prakstiskās šaušanas centrā- te viens no viņu sludinājumie- gan jau telefonu var ieraudzīt.
https://www.ss.lv/msg/lv/enter...
Pulvera piegādes Latvijā cik saprotu ir ļoti neregulāras, vienu brīdi visi meklē, tad pēc kāda laika veikalā pārdevēji pakaļ sviež.
Un kad veikalā ir- tad laikam vajag iepirk ar rezervi- protams nepārsniedzot 3 kg atļautos.
1. skat trešo atbildi.
2. Kakls tiek apspiests apmēram 2 collas tūkstošdaļas zem vajadzīgā izmēra, tad ar mandreli vai riekstu izpleš līdz vajadzīgajam izmēram. Ja atstāj neizplestu, tad protams spēks jūtami lielāks jāpieliek.
3. Jebkuršs rieksts skrūvējas ārā, paliek tikai stienis ar adatas turētāju.