Valerij, ņem tikai beddingam biezo Devcon. tas vienīgais tev dos pusstundu darboties un saraušanās procents tam ir vismazākais, lai kā citi sevi slavinātu.
Es iztieku ar to kas mūsu bodēs, jā varbūt nav gluži devcon, bet manām velmēm pilnīgi pietiek ar bison epoxy metal. Es ari daudzās citās lietās no jūsu virtuves savām vajadzībām nesaskatu jēgu , ja nokļūdos vēju par veselu minūti vai griežu uz pretējo pusi tas kuda vairāk ietekmē. :D
Kapselē bija apaļs caurums, Intars nepakam negribēja mani sadzirdēt kad saucu lai skatās aizslēgam adatu, būtu vēl paspējis izšaut līdz galam.
Par iziešanu no plaukta neesmu drošs... Jo pēc pēdējā Lietuvas mērķa uz 660 m ātrums ar Federal ir samazinājies par apm 4-5 m/s
Tik šaurs man tas nebija...
Pie visa cita - Federal knopkas bija arī par iemeslu kāpēc nepabeidzu pirmo vingrinājumu. Maza šķembiņa no kapseles bija atdalījusies un iesprūdusi.. nobloķējot dzelksni.
Jāiet atpakaļ uz BR4 knopkām, ja ir parādījušās mūsu veikalos....
1 thou un 10 cikli, jaa neesi dedzinājis, tad problēmas droši. Ja vien sēdināšanas spēka indikators nesaka, ka viss vienādi
Atlaidināt pašlaik nav iespēju... Ko ātrumā var izdarīt? Vienkārši pamainīt bušingu uz mazāku??? Ar domu, ka pie stiprāka lodes sēdināšanas spēka "izlīdzināsies"???
Devcon tikai Brownelī. Es biju iepircis kråjumus, bez jautåjumiem dabūtu uz sitienu. Gadu nebiju neko darījis, tagad vajadzēja laidei mazas modifikācijas izdarīt - šķidrais kā akmens "sasalis", biezajam kaut kādas druskas no viduča, kur nebija vēl sakaltis, dabūju, ko iejaukt. Acragel ir otrā nopietnā alternatīva. Atdalītājs viņam gan tāds jokains. Es pieturētos pie vecā pārbaudītā bezkrāsainā Kiwi. Uzziest, 5min paturēt, un tad ar lupatu, cik var, notīrīt. Būs ok, nekas nepielips.... ja beddings tipa. Ja līmēt, tad attauko un aiziet.
Par knopkām. Federal ir krietni maigākas par BR4. Domāju, tu izgāji plaukta.
1 thou un 10 cikli, jaa neesi dedzinājis, tad problēmas droši. Ja vien sēdināšanas spēka indikators nesaka, ka viss vienādi.
Vēl viens jautājums...
Kaut kur grupa aizpeldējusi.. Un nevaru saprast kur un kāpēc... Bija aizdomas jau pēdējās sacensībās. Vakar pārbaudīju - 10 šāvienu grupa (3 gab) uz 300 m ~ 0,8 minūtes !!! Tas vairs nav interesanti...
Vienīgais ko pamainīju - pārgāju uz Federal Match knopkām...
Nevarētu būt, ka šī "maigā" knopka + salīdzinoši zemā t* (+3*C)+ kā galvenais iemesls - čaulām 10 cikls un lodes jau sēdinās čaulā ar 1 thou apspiedienu - tas viss ir drastiski pazeminājis ātrumu vai izraisījis lielu sākuma ātrumu "diapazonu" ?????
Anrij, kur to Devconu var ātri un nesāpīgi dabūt?
Puišiem až 3 pļintovkas stāv rindā.. Man ir Arcaglass kits aizķēries... Ir OK?
Šāds: http://www.brownells.com/gunsm...
Valerij, ņem tikai beddingam biezo Devcon. tas vienīgais tev dos pusstundu darboties un saraušanās procents tam ir vismazākais, lai kā citi sevi slavinātu. Un kārbu uzreiz ar skrūvēm nevelc klāt, pievelc ar izolentu, kamēr sakalst.
Es iztieku ar to kas mūsu bodēs, jā varbūt nav gluži devcon, bet manām velmēm pilnīgi pietiek ar bison epoxy metal. Es ari daudzās citās lietās no jūsu virtuves savām vajadzībām nesaskatu jēgu , ja nokļūdos vēju par veselu minūti vai griežu uz pretējo pusi tas kuda vairāk ietekmē. :D
Kapselē bija apaļs caurums, Intars nepakam negribēja mani sadzirdēt kad saucu lai skatās aizslēgam adatu, būtu vēl paspējis izšaut līdz galam.
Tik šaurs man tas nebija...
Pie visa cita - Federal knopkas bija arī par iemeslu kāpēc nepabeidzu pirmo vingrinājumu. Maza šķembiņa no kapseles bija atdalījusies un iesprūdusi.. nobloķējot dzelksni.
Jāiet atpakaļ uz BR4 knopkām, ja ir parādījušās mūsu veikalos....
Atlaidināt pašlaik nav iespēju... Ko ātrumā var izdarīt? Vienkārši pamainīt bušingu uz mazāku??? Ar domu, ka pie stiprāka lodes sēdināšanas spēka "izlīdzināsies"???
Par knopkām. Federal ir krietni maigākas par BR4. Domāju, tu izgāji plaukta.
1 thou un 10 cikli, jaa neesi dedzinājis, tad problēmas droši. Ja vien sēdināšanas spēka indikators nesaka, ka viss vienādi.
Kaut kur grupa aizpeldējusi.. Un nevaru saprast kur un kāpēc... Bija aizdomas jau pēdējās sacensībās. Vakar pārbaudīju - 10 šāvienu grupa (3 gab) uz 300 m ~ 0,8 minūtes !!! Tas vairs nav interesanti...
Vienīgais ko pamainīju - pārgāju uz Federal Match knopkām...
Nevarētu būt, ka šī "maigā" knopka + salīdzinoši zemā t* (+3*C)+ kā galvenais iemesls - čaulām 10 cikls un lodes jau sēdinās čaulā ar 1 thou apspiedienu - tas viss ir drastiski pazeminājis ātrumu vai izraisījis lielu sākuma ātrumu "diapazonu" ?????
Puišiem až 3 pļintovkas stāv rindā.. Man ir Arcaglass kits aizķēries... Ir OK?
Šāds: http://www.brownells.com/gunsm...