Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
12.05.2020. 15:00
Par to jau saubu nav ka papira atsities tikai uzliec uz smilsu maisa vieglu plintovku tavs stobrs paleksies atrak neka izlidos klucis ara :)
Slēpts
12.05.2020. 15:02
Trenēties valdīt plinti var arī ar atsperes gaiseni, ir reāli grūtāk, jo ilgi jātur kur vajag. Manuprāt viss ir labi ar atrasto lādējumu lodei, nedaudz šaušana jāpietrennē pa papīru un viss. Nav tās plinte papīram, bet tīrs medību variants. Smuks turklāt :)
Slēpts
12.05.2020. 15:34
Jeņķiem ir tāds teiciens "MOA of deer", kas ir apmēram apakštases izmērā uz 100 jardiem. Ja tur var trāpīt - briežu medībām plinte der!
atsitienam ir jānāk taisni uz aizmuguri, nevis jādancina plinte. Plintes svars tur var līdzēt, bet tad jābūt baigajam bomim. Klusinātājs jau palīdz, samazina atsitienu plus pārbīda balansa punktu uz priekšu. Vēl jāskatās pašas laides uzbūve kā tā novirza atsitienu plecā.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
12.05.2020. 15:57
Kad uzliku klusekli un 700gram svina savam 308 un tureju ciesi spiezot klat pie miksta spilvena,ka saka aivars turi stipri ar abam rokam :),ta ari pazuda vertikali un saka lasities cupa!
Slēpts
12.05.2020. 16:12
QL 75grain hornady 22cal 135vv
BTHP-M 22.7gr max, 11.4% kompresēts pulveris, 829ms. Ar ELD-M 22.3gr max, 12,6% kompresēts pulveris 826ms. Diez kas nav. Es ar tādu kombināciju nešautu.
turi stipri ar abam rokam
Es turu ar vienu roku laidi pie pleca, stingra smilšu maisa atbalsts tikai zem stobra. Bet man plinte smaga, pret patronu un atsitienu.
Es turu ar vienu roku laidi pie pleca, stingra smilšu maisa atbalsts tikai zem stobra. Bet man plinte smaga, pret patronu un atsitienu.