Šodien saņēmu jocīgu vēstuli no LV muitas, izrādās ,ka ložu sēdināšanas matricas ir iekļautas stratēģiskas nozīmes preču sarakstā !!!!!! ( sūtījums bija no sinclaira)
Ierēdnis , ko sazvanīju atsaucās uz ĀM ekspertu slēdzienu , ka tieši šīm matricām vajagot licenci. Nezinu ko man darīt , jo uzskatu to par kārtējo idiotismu. Laikam jāsaka muitai , lai sūta atpakaļ, jo šādas pat matricas var iegādāties arī ES bez muitošanas un idiotiskas licences ...
Interesanti , kas būs tālāk ? Obligāts uzskaites žurnāls par katra šāviena veikšanu ? Jāreģistrē katra uzlādētā patrona ? Šādi likumi rada pretreakciju . Tieši tādēļ padomju laikos bija tik daudz nelegālo stroķu , jo nekad nevarēja zināt kāds būs likums un ko aizliegs , tieši to likumdevēji dara arī tagad . Es īsti nevaru saprast , kādēļ tas notiek ? Vai tie , kas izgudro šos likumus nav īsti ( maigi sakot kompetenti ) , vai arī grib visus pilnīgi kontrolēt . Ar to sūtīšanu viss ir tā sačakarēts , ka no ASV uz Latviju vairāk nesūta ne normālus naktiniekus , ne optikas , vispār tas ir pamatīgs solis atpakaļ pagātnē .
Ierēdnis , ko sazvanīju atsaucās uz ĀM ekspertu slēdzienu , ka tieši šīm matricām vajagot licenci. Nezinu ko man darīt , jo uzskatu to par kārtējo idiotismu. Laikam jāsaka muitai , lai sūta atpakaļ, jo šādas pat matricas var iegādāties arī ES bez muitošanas un idiotiskas licences ...