Tad viņām pietiek ko ēst kkur - parasti pirms sākt tālus klejojumus, viņas vispirms sāk pārbaudīt barotavas - ja tur tukšs, tad meklē tālāk.
Dzinējmedības visticamāk būs, vismaz no 1.oktobra - varētu būt ierobežojums uz zonas robežas - +/-5km. Suņus gan izmantot nevarēs. Bet tās tik idejas - redzēsim reālos lēmumus.
Par dzinējmedībām tas ja atļaus jau tagad rīkot būs gatavais cirks,vēl jo vairāk ja bez suņiem,cūkas nevar no masta dabot ārā oktobrī ar visiem suņiem ja mežš vēl zaļš kur tagad, nu vienīgi dabas velšu tīkotāji dabos trūkties jo kā jebkurš mednieks saprot ka dzinejmedības var notikt tikai sesdienās un svētdienās,un kā jūs domajat Puksta kungs kad ir pilni meži ar mašīnām unsēņotājiem un ogotājiem??????
Nekādas skaidrības nav, laikam dienu pirms dzinējmedībām pateiks.
Slēpts
07.09.2014. 22:21
Nu nezinu gan - vai vīriem, kas atklāti pauž , ka "man likumi pie kājas"vispār var plinti uzticēt......
Anarhija nav tā labķā valsts pārvaldes forma.
Drīzāk jau diktatūra'daudz labāk nodrošina nosprausto mērķu izpildi.
es esmu par to, ka visiem ir jāpilda ATBILDĪGO institūciju lēmumi.
Interesanti- vai cilvēks , kas šiet lielās
kas es "jefiņš", ka pildīšu tos likumus? Nēē, visu mūžu neesmu ievērojis tos.
Ieroču aprites likumi arī neievēro????
100% tik tiešām neievēroju, ko tieši lai paliek katra mednieka ziņā, ceru visi saprata. Par Arņa dzinējmedību histēriju piekritīšu Lasmanim(Kārlim), nestrebiet karstu, tikai 3 nedēļas un varēsim pucēt vaļā, bet galvenais lai neaizliedz, savādāk ar idiotiskiem lēmumiem pataisīsim pus Latvijas medniekus par likumpārkāpējiem.
Paldies medību organizācijām, ka tagad ir atļauts nomedītam dzīvniekam iekšas izlaist, iepriekš jau tas skaitījas pārkapums bez licenses aizpildīšanas, un kā te lai ievēro likumus, šis bija viena stūlbība, bet vel jau ir (tas Jums Ozoliņa kungs - likumplausigajam, ja likums teiks: lec no kraujas, tad arī leksiet).
Visbeidzot: man takš sunim nosaukumā ir dzinējs, viņš tak neko citu neprot, cik būs tie paklausīgie mednieki, kas ievēros kautkādus aizliegumus? mans pat tagad drīkst padzīt, savādak jau formu sunim neuzturēsi, tas nav dzelzis(plinte) izņemsi no skapja pēc pus gada un strādās, nu tā nenotiek, un bez LV dzinējiem (mums 2) sivēnus praktiski nenomedītu.
Par pēdējiem ierosinājumiem(cūkas nedrīkst piebarot, jo tad pārnēsājot slimības), nu kur var būt vēl pretreunīgakas situācijas? Ta dzīt nevarēs, ta pievilināt ar barību nedrīkstēs, kas būs nākamais, man būs jaskaitas potenciālo izvarotāju uzskaitē, jo man tak ir ar ko to izdarīt :D.
Dzinējmedības visticamāk būs, vismaz no 1.oktobra - varētu būt ierobežojums uz zonas robežas - +/-5km. Suņus gan izmantot nevarēs. Bet tās tik idejas - redzēsim reālos lēmumus.
5.septembrī būs sapulce - lems par dzinējmedībām.
Klāt 5.septembris.Kāds lēmums?
Anarhija nav tā labķā valsts pārvaldes forma.
Drīzāk jau diktatūra'daudz labāk nodrošina nosprausto mērķu izpildi.
es esmu par to, ka visiem ir jāpilda ATBILDĪGO institūciju lēmumi.
Interesanti- vai cilvēks , kas šiet lielās
kas es "jefiņš", ka pildīšu tos likumus? Nēē, visu mūžu neesmu ievērojis tos.
Ieroču aprites likumi arī neievēro????
100% tik tiešām neievēroju, ko tieši lai paliek katra mednieka ziņā, ceru visi saprata. Par Arņa dzinējmedību histēriju piekritīšu Lasmanim(Kārlim), nestrebiet karstu, tikai 3 nedēļas un varēsim pucēt vaļā, bet galvenais lai neaizliedz, savādāk ar idiotiskiem lēmumiem pataisīsim pus Latvijas medniekus par likumpārkāpējiem.
Paldies medību organizācijām, ka tagad ir atļauts nomedītam dzīvniekam iekšas izlaist, iepriekš jau tas skaitījas pārkapums bez licenses aizpildīšanas, un kā te lai ievēro likumus, šis bija viena stūlbība, bet vel jau ir (tas Jums Ozoliņa kungs - likumplausigajam, ja likums teiks: lec no kraujas, tad arī leksiet).
Visbeidzot: man takš sunim nosaukumā ir dzinējs, viņš tak neko citu neprot, cik būs tie paklausīgie mednieki, kas ievēros kautkādus aizliegumus? mans pat tagad drīkst padzīt, savādak jau formu sunim neuzturēsi, tas nav dzelzis(plinte) izņemsi no skapja pēc pus gada un strādās, nu tā nenotiek, un bez LV dzinējiem (mums 2) sivēnus praktiski nenomedītu.
Par pēdējiem ierosinājumiem(cūkas nedrīkst piebarot, jo tad pārnēsājot slimības), nu kur var būt vēl pretreunīgakas situācijas? Ta dzīt nevarēs, ta pievilināt ar barību nedrīkstēs, kas būs nākamais, man būs jaskaitas potenciālo izvarotāju uzskaitē, jo man tak ir ar ko to izdarīt :D.