Arni,
Lai arī esu pirmspensijas vecuma, atļaušos Tev nepiekrist. Ne vienmēr un visur novērtē līdzdalību soc tīklos.
Tieši otrādi, ja kāds no jaunajiem kolēģiem tur pavadīs pārāk daudz laika, tālāk par pārbaudes termiņu var nenostrādāt.☺
Bet no oras puses, pirms sarunām cenšosvatrast visu iespējamo informāciju, tas tiesa.
Arni, soctīkli, par visiem 99%, ir vieta kur mērīties krāniņiem. Tur katrs sevi cenšas parādīt labāku nekā patiesībā - skaistāku, veiksmīgāku, laimīgāku, u.t.t.
Tāpēc, es, kā biznesa partneris un darba devējs, neinteresējos, ko cilvēks "mālē" par sevi soctīklos.
Un kas ir 21. gadsimta domāšana, - Vai man jāskrien līdzi katram jaunam gadžetam, jāstāv divas dienas rindā pēc jaunā aifona, jāmedī Pokemoni pa bēniņiem?
Vai man jāspriež par cilvēku vai biznesa partneri pēc tā, kā viņš izskatās Facebukā, vai pēc viņa darbībām un uzvedības reālajā dzīvē?
Paši zinām, cik skaisti cilvēks izskatās soc. tīklos, līdz parādās pēdējais ieraksts, - viss man pietiek, viss man piegriezies, eju raut kādu gaisā....
Uldi ...bet shie jau arii ir soc tiikli kur tagad rakstam un liekam bildes un dalamies pieredzee utt ..... liela dalja soc tiiklu ir kur cilveeki apmainaas ar pieredzi ieguust info utt. lidotaajiem savs portaals , medniekiem savs , BMW brauceejiem savs ...kur sheit probleema apmekleet to kas tev interesants ? Nav jau vajadziigs jauns gadzhets bet webs ir shobriid galvenais info avots un arii reklaamas riiks , praktiski visu vari izdariit un ieguut inetaa neizejot no maajas ...tad kaapeec to neizmantot
Slēpts
27.12.2016. 13:56
Cik nu es atceros- tad iesākumā Facebook jaunākās ziņas no medniekiem.lv tika rādītas izlases kārtībā- bija kur bilde ir redzama uzreiz un bija arī tādi jaunumi, kur reāla attēla nebija.
Jā klikšķinot- varēja nonākt šajā portālā.
Man personīgi liekas, ka vajadzēja 100% nerādīt bildes- pietiktu tikai ar jaunuma aprakstu..
Nu nevar katrs no klātesošajiem iedomāties, ka viņa bilde būs apskatāma ne tikai šajā portālā..
Ziņu portālā parādījās protams ne svaiga bet diezgan apspriesta info. http://www.kasjauns.lv/lv/zina...
Arni tavu bildi ar ieraudzīju, tā kā sev nezinot kļuvi slavens.
Sagaidu asu reakciju no organizacijam! Sitas jau ir sviests! Jebkura populacijai lielaka mirstiba ir pirmaja dzives gada! Bet tas ir pagriests tendenciozi un pilnigi nekorekti! http://m.delfi.lv/mansdraugs/z...
Lai arī esu pirmspensijas vecuma, atļaušos Tev nepiekrist. Ne vienmēr un visur novērtē līdzdalību soc tīklos.
Tieši otrādi, ja kāds no jaunajiem kolēģiem tur pavadīs pārāk daudz laika, tālāk par pārbaudes termiņu var nenostrādāt.☺
Bet no oras puses, pirms sarunām cenšosvatrast visu iespējamo informāciju, tas tiesa.
Tāpēc, es, kā biznesa partneris un darba devējs, neinteresējos, ko cilvēks "mālē" par sevi soctīklos.
Un kas ir 21. gadsimta domāšana, - Vai man jāskrien līdzi katram jaunam gadžetam, jāstāv divas dienas rindā pēc jaunā aifona, jāmedī Pokemoni pa bēniņiem?
Vai man jāspriež par cilvēku vai biznesa partneri pēc tā, kā viņš izskatās Facebukā, vai pēc viņa darbībām un uzvedības reālajā dzīvē?
Paši zinām, cik skaisti cilvēks izskatās soc. tīklos, līdz parādās pēdējais ieraksts, - viss man pietiek, viss man piegriezies, eju raut kādu gaisā....
Jā klikšķinot- varēja nonākt šajā portālā.
Man personīgi liekas, ka vajadzēja 100% nerādīt bildes- pietiktu tikai ar jaunuma aprakstu..
Nu nevar katrs no klātesošajiem iedomāties, ka viņa bilde būs apskatāma ne tikai šajā portālā..
http://www.kasjauns.lv/lv/zina...
Arni tavu bildi ar ieraudzīju, tā kā sev nezinot kļuvi slavens.