Šodien vārdadienu svin Dzintara, Dzintars, Dzintra, rītdien - Persijs, Vaida, Klaudija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Pseido dzīvnieku draugi - jeb kā nomelno medniekus sociālajos tīklos

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 92 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 26.02.2020. 01:00
Ar medībām saistītās tēmasBrīvie temati

Slēpts
02.01.2017. 16:59
Man jau liekas ka zaļie jūk prātā
http://www.tvnet.lv/zala_zeme/...
Protams atceros krievu laikus, kad nedrīkstēja tos izmantot un mežsargi ķēra ogotājus.
Nu nezinu gan pamatojumu- tur kur mellenes lasīju pirms 25 gadiem arī pagājušo gadu vēl ar vien bija ko salasīt..
Slēpts
02.01.2017. 17:18
Tur jau sāpe nav par mellenēm, bet pa gan dzērvenēm! Neesmu dzērveņu purvos pietiekoši bieži, lai spētu pamatoti spriest par lasīšanas iekārtu ietekmi.
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-10-14 20:29
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
02.01.2017. 17:31
Tur jau sāpe nav par mellenēm,

Ja lasa tikai virsrakstus un pēta bildītes, tad "runa ir tikai par mellenēm". :))))
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2026-04-25 20:36
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
02.01.2017. 17:59
Man jau liekas ka zaļie jūk prātā

Zem šā aizlieguma arī es parakstītos, savādāk redzot to kādā masveidā tiek tirgoti tie kombaini, sažņaudzas sirds...:(
Oskars
Oskars
Pēdējo reizi manīts 2024-05-14 16:34
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mītava, Vecumnieki,Jaunbērze
Medību stāžs: Ir
Aprīkojums: 32.kal; 12.kal; 30-06.
Suņi: Plānos ir
02.01.2017. 18:30
šim ierosinājumam es pat sliecos piekrist ;) jo zinu ka ir tādi darboņi kas no "kombainiem" jau pārgājuši uz plastmasas sniega lāpstām kurām safleksēti zari un mauc tāda veidā :@
Slēpts
02.01.2017. 18:47
Jā, izrādās runa ir par dzērvenēm, lai gan man liekas, ka sākotnējā versija tvnetā bija mellenes.
Man Jeepam kastē vasarā ir viemēr pāris kombaini līdzi, viens no krievu laikiem, viens plasmasas šolaiku. Ja gadās ieraudzīt au ir laiks, ar prieku salasīšu spaini ar brūklenēm vai mellenēm. Ir man pāris brūkleņu vietas, kur to daru un to vai ir vai nav ogas, vairāk nosaka salnas, nevis vai iepriekšējā gadā ir lasīts.
Par dzērvenēm nezinu, sen to neesmu darījis.
Aizliegt jau var visu, bet vai vajag?
Tagad nevarēs zelta zivtiņas vai okartes anonīmi iegādāties un gan jau drīz Māris Mednieks arī nevarēs komentēt. Arguments- man nepatīk kā tos tirgo, tur zaļie ar var sākt bļaut, ja uzzinās cik patronas gada laikā tiek pārdotas...
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-10-14 20:29
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
03.01.2017. 08:54
drīz Māris Mednieks arī nevarēs komentēt

Ivar , kā Tu pats reģistrējies - ar bankas karti vai ID karti? Bildi nesi pats vai fotografēja uz vietas medniekiem.lv birojā? :))
Slēpts
03.01.2017. 09:55
Māri M.
Runa ir par aizliegšanu, kā tādu.
Un to, ka informācijas sniegšanas līdzekļi tiek padarīti atpazīstami.
Saprotu, ka kaut kādā iestādēm varbūt ir izdevīgi, ka ir tāds Mednieks- kas novēro un ziņo par darba rezultātiem:)
Ne reizi jau esmu teicis, ka manam sunim ir lielāki panākumi medībās, nekā man pašam- un tāpēc es viņa bildi lieku goda vietā.
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2026-02-27 12:28
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
03.01.2017. 10:27
:) aizliegt! Aizliegt! AIZLIEGT!!! Jums nesak skist, ka sada sabiedriba nemaz labaku dzivi nav pelnijusi? Taks vismaz petijumu uztaisi un pieradi, ka tie verki tiesam butiski ietekme turpmako gadu razu. Dzervenes plantacijas vac ar kombainu. Nezinu cik loti darbibas principi atskiras rokas devaisam reali, tacu plantacijas plaukst un zel...
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2026-04-25 20:36
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
03.01.2017. 10:54
Dzervenes plantacijas vac ar kombainu. Nezinu cik loti darbibas principi atskiras rokas devaisam reali, tacu plantacijas plaukst un zel...

Plantācija ir plantācija, pats iestādīji, pats izvēlies ražas novākšanas tehnoloģiju. Daba ir daba un pret to jēizturas maksimāli saudzīgi. PSRS laiko jau šāds aizliegums bija spēkā, tā bija viena no lietām ko kontrolēja pat mežierīkotāji (arī viņiem bija valsts meža sardze apliecības). Cik atceros mani vecāki nevienu nesodīja, bet vnk palūdza pārkāpēju atstāt mežu, pat kombainu nekonfiscēja. Cik atceros tam aizligumam bija pat kkāds zinātnisks pamatojums.