Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Pseido dzīvnieku draugi - jeb kā nomelno medniekus sociālajos tīklos

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 92 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 26.02.2020. 01:00
Ar medībām saistītās tēmasBrīvie temati

Oskars
Oskars
Pēdējo reizi manīts 2024-05-14 16:34
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mītava, Vecumnieki,Jaunbērze
Medību stāžs: Ir
Aprīkojums: 32.kal; 12.kal; 30-06.
Suņi: Plānos ir
22.12.2016. 20:44
euw brāļi un māsas mednieki man ir ierosinājums - izrādam solidariāti un atbalstu veiksmīgajai medniecei - mana doma ir tāda, ka soc tīklos profila bildei vajadzētu uzlikt kkādu rāmi/ rāmi vai kā viņu tur sauc ar domu lai citi saprot - es esmu mednieks! nevajag to meitēnu/ jauno sievieti atstāt par barību tiem bezsmadzeņu kormorāniem - ja jau medniekus pārstāvošie vadoņi liec savas muguras un cenšas būt korekti un tēlo atturībniekus atskurbtuvē tad neesam tādi mēs - pārējie mednieki! mani piemēram pārņēma skaudība skatotes to bildi, bet nevis tā latvieša skaudība, ka kādam ir vairāk nekā man, bet tā, ka jaunā medniece pirmajās medības ar pirmo šāvienu iegūst tādu dižmedījumu ar kuru vēlas lepoties katrs normāls mednieks!!! tā kā ja kādam ir ideja kādu un kā atpazīšanas simbolu uzliekam uz soc tīklu bildēm tad gaidu piedāvājumus un variantus!!!
Gunita - es ar Tevi!! neņem galvā to aitu baru kas blēj!!! apsveicu ar trofeju!!!
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
22.12.2016. 20:46
Redzu infantilu bildi dažos profilos. Ar to pietiek, lai izdarītu attiecīgos secinājumus.
Slēpts
22.12.2016. 20:48
nu re te mēs arī redzam kā rīkojas īsts "vecis" ar "riekstem". Malacis Arni ka atklājies :D.
kautkā viss tipiskā latviešu stilā beidzas ar savstarpējiem apvainojumiem un iesniegumiem :D
a kur palika patiesība? Andra komentu par sarunu ar mednieci visi noignorēja, turpināja cepties.
ja ir tā kā Andris saka tad visa šī diskusija ir bezjēdzīga.
Slēpts
22.12.2016. 20:51
p.s. lai nu kurš runātu par infantilu bildi.. :D
Oskars
Oskars
Pēdējo reizi manīts 2024-05-14 16:34
Atrašanās vieta: Mītava, Vecumnieki,Jaunbērze
Medību stāžs: Ir
Aprīkojums: 32.kal; 12.kal; 30-06.
Suņi: Plānos ir
22.12.2016. 20:51
izlasīju Baumaņa komentāru par šo situāciju - bezmugurkaulnieka komentārs!!!! iedur dunci mugurā savējam un pameta par barību tādiem maitas putniem kā lētie žurnālisti un nozombētie soc tīklu komentētāji!!! Kur bija/ir teikts ka lūsene iznāca kopā ar lūseniem uz mednieci?! Gunita raksta - LŪSENE IZNĀCA UZ MANI - tā tad viena pati!!! lūsēni varbūt zem kāda celma vai tamlīdzīgi bija palīduši! un medniece nevis LIELIJĀS BET LEPOJĀS ar trofeju!!! kā jebkurš mednieks!!! lielās veči pirtī ar saviem panākumiem pie pretējā dzimuma nevis ar nomedītajām trofejām!
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
22.12.2016. 20:52
Jā, svarīgākais šobrīd ir atbalstīt mednieci! Tieši tas, ko NEIZDARĪJA LMS runas"vīrs"!!!
Interesants fakts, pietika man norādīt uz daža "priekšstāvja" diezgan neveiklo izgājienu, lai tēma pārslēgtos no mednieces aizstāvēšanas uz kaut ko marginālu. Man būtībā ir vienalga, cik daudz piķi konkrētais kungs "nokāš" gan no biedriem, gan MSAF. Bet šādā brīdī nevis atbalstīt JAUNU MEDNIECI, bet gan publiski pateikt, ka viņa rīkojusies neētiski, tātad, nepareizi!!! Nezinu, manuprāt LMS biedriem vajadzētu uzdot kādu jautājumu savai "publiskajai mutei"!!!
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-06-18 16:10
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
22.12.2016. 21:00
Nepazīstu Baumani, nezinu, ko viņš teica, bet labi pazīstu zeltainos, tas ir, spalvaskāta šakāļus jeb žurnaļugas (par žurnālistiem mēle neceļās saukt). Un tie nu tevis teikto pārvērtīs (atvainojos, interpretēs) tā, ka pēc tam pats ilgi brīnīsies...
Pats tvnet un apollo nelasu jau gadus piecus, tādēļ mani izbrīna, ka atrodas it kā loģiski un sakarīgi domājoši cilvēki, kuri ik pa brīdim ielūkojas šajos specifiskajos saitos, kuru mērķauditorija ir cilvēki ar īpašām, hmm, mentālajām vajadzībām :)
P.S. Gunita, apsveicu ar trofeju! Šauj garām arī turpmāk :)))
Slēpts
22.12.2016. 21:01
Diemžēl tāda ir daļa mūsu sabiedrības- "eksperti" komentēt jebkuru tēmu par kuru īstenībā nav nekādas sajēgas. Vienkārši apmierina savu ego ar apziņu, ka nu visi lasa viņu samurgotos tekstus. Laikos, kad nebija interneta, tādi aprakstīja sienas sabiedriskajās tualetēs.:)
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
22.12.2016. 21:02
ja ir tā kā Andris saka tad visa šī diskusija ir bezjēdzīga.

Ir precīzi tā kā es saku! Un tas ka meiteni nākošnedēļ pametīs zem tanka darbavietā arī ir ar 200% garantiju! Tāpēc man patiešām ir jautājums, vai mēs uz to tā vnk esam gatavi noskatīties it kā 'politkorektuma' vārdā? Kungi, Jums savu smadze;nu nav? Ir obligāti jāseko "korektumam" ???
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-06-18 16:10
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
22.12.2016. 21:03
Nesen izlasīts domugrauds:
Interneta laikmetā sāk piemirsties, ka kādreiz par mutes palaišanu arī varēja dabūt pa muti :D