Ar Jūsu atļauju padalīšos pirmajā pieredze ar to verķi- klusinātāju: ir man tāds uz "nakts" plintes iž18 308.kal. ar nakts optiku. Sēdu tornī uz gaidi bet lai labāk dzirdētu skaņas mežā, pirmo reizi dzīvē uz gaidi paņēmis Peltor aktīvās austiņas. Nu tā: iznāk liels bars cūķu, visi apmēram vienādi. Sēdu, klausos, skatos, vērtēju. Pēc kādām minūtēm 15 caur krūmiem, aiz bara izlien tāds kā lielāks, skaidri saskatāms, ka kuilis ("pindzele" redzama). Notēmēju uz spiežu! Protams, ka adrenalīna līmenis dara savu un procesa laika es aizmirsis esmu par klusinātāju. Rezultāts: pirmā sajūta, ka šāviens nav "gājis vaļā" un stress... Bet tai pat mirklī piefiksē, ka kuilis ar nelielu ''kvīī" ir nokritis turpat kur stāvēja.... Pārējais bars tā slinki saskrien krūmos un turpat ņemās lidz esmu nokāpis no torņa un eju apskatīt medījumu.
Speciāli Albertam: Vai tad es kaut kur esmu teicis, ka šī ir tieši tā kuiļa foto? D)))), ja kas..... Savējie sapratīs!
Slēpts
06.05.2015. 00:49
A ja jau uz iž 18 ir tā vītne... Tas viss viens, ka viņam ir muška? Viņu var tā eleganti noņemt? Tas sadārdzina pasākumu? Un apmēram- nu cik sanāk? Es jau varētu visiem uzzvanīt, bet tad tie meistari paliks tik īgni kā narvesena pārdevēji, kad laipni arī kožļenes jāpiedāvā.
14.aprīlī atļauti, un jau pēc 3 nedēļām izbāsc. super ātrums