Labāk to naudu ziedojat labdarībai. Tas Yukon Photon ir pēdējais, ko vērts iegādāties kā nakts redzamības optiku. Iekš tās var redzēt kaut ko līdzīgu kaut kam. Krājiet naudu un iegādājaties ko tiešām vērtīgu.
Nepieciešami ( vislabāk manam rumpim) CZ oriģinālie kronšteini priekš 30 trubas.Ieročos ap 70 eur maksā. Ieliec to stiklu maksimāli uz atpakaļ un šauj laimīgs. Bišku gan kakls būs jāpastaipa , bet uz lūri var iztikt.Otrs ,labāks variants ir uzlikt weiwer sliedi, bet tad laides mugura uz augšu stipri jāceļ, toties kakls uz priekšu nebūs jāstaipa. Man kaut gan arī bez visas sliedes tā cz laide ir pa zemu ,ja caur stiklu lūr.
Man ir abi stikli uz oriģinālajiem kronšteiniem. Ja eju no rīta uzlieku parasto, vakarā photonu. Trāpijumi nemainās. Ar talsenieku " pīrāzdiņiem" tādi nummuri negāja cauri, trāpījumi drusku peldēja, bet ar oriģinālajiem CZ var mainīt stiklus bez kreņķiem.
Piešaujas viegli, prādas koordinātu asis x uny kad esi piešāvis nolasi abu rādījumus un paturi savā atmiņā. Vienīgā šaize-viens klik 2,5cm uz 100m. Piegaismotājs jāņem 240 nm papildus. Man tēmeklim orģināli ir lāzernieks. Nepaspēju pat notēmēt kad draugs jau pazuda. Lai gan jāpiezīmē ka tuvās distancēs arī 940 nepatīk. piegaismotājs jāņem regulējamu intensitāti. Redzēt normāli līdz 150m izšķirt līdz 200m. Tas atkarīgs no piegaaismotāja jaudas un nakts melnuma. Lietoju no š.g. maija. Esmuapmierināts.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
09.12.2015. 16:30
Jančuk uzraksti man ,kas Tev intresē tieši ,modeli .Es Tev pastāstīšu jo jūtos baigais spečuks pa ciparniekiem .Pats paņēmu DFA75 un nu jau pusgadu lietoju .Atbrauc ciemos varēsi patestēt .
Man ir abi stikli uz oriģinālajiem kronšteiniem. Ja eju no rīta uzlieku parasto, vakarā photonu. Trāpijumi nemainās. Ar talsenieku " pīrāzdiņiem" tādi nummuri negāja cauri, trāpījumi drusku peldēja, bet ar oriģinālajiem CZ var mainīt stiklus bez kreņķiem.