neredzot pārveidotāju un ja nav ar ko salīdzināt,vai pieredzes,tad laikam 2. paaudzi no 3. nevarēs atšķirt.
cita lieta,ka pat viena modeļa pārveidotāji mēdz būt visai atšķirīgi,sevišķi tas attiecas uz krievu produktiem.
tāpēc,pērkot jaunu ierīci,tirgotājam ir jādod līdzi saucamais "data sheet",kurā ražotājs ir uzrādījis visus
būtiskākos konkrētā pārveidotāja parametrus - izšķirtspēju,trokšņa/signāla attiecību,fotokatodes jutīgumu.
Esmu skatijies taja 3plus paaudzes dedala par 6500 eiro , nu bez infrasarkana apgaismojuma ,kad debesis spid zvaigznes bet meness nav meza tapat talak par 50 m neko neredz
Kā var pateikt 2+ vai 3 paaudze? Ne uz pārveidotājien, ne uz optikas nekas tāds nav rakstīts. Pieļauju, ka daudzi tiek apkāsti ar tām paaudzēm. Iegādājoties šādu štrumentu būtu jābūt iespējai viņu notestēt, salīdzināt ar citām. Pretējā gadījumā tā ir pirkšana, kaķis maisā.
Esmu skatijies taja 3plus paaudzes dedala par 6500 eiro , nu bez infrasarkana apgaismojuma ,kad debesis spid zvaigznes bet meness nav meza tapat talak par 50 m neko neredz ,un bilde izskidusi, iesledzot apgaismojumu cita lieta , bet no ta apgaismojuma cukas muk , paturot to dranki rokas secinaju ka man tads nav vajadzigs , nekadas skirbas starp otras paaudzes dedalu nav , vienigi tas spilgtais zalais apgaismojums , kas boja redzi
Andi, tā cenu lapa ir no Eiropas tirgotāja, varbūt pat no Latvijas dīlera, bet tas nav tik būtiski, jo tā ir Eiropas cenu liste.
Runa ir par to, cik šie produkti pašlaik maksā ražotāj valstī!
Kā stāv Purnavu muižai man ir pilnīgi vienalga, bet kamēr ir auni tikmēr būs cirpēji. :)
Gati - neesmu tik ļoti naktiniekos ierubijies, bet kā man stāstija - štrunts kāds korpuss, galvenais kas iekšā. Nezinu, kas tiem džekiem iekšā, bet šeit izvilkums no vienas mājaslapas... Dārgākais, vismaz šeit 8790. Purnavu muižā vienu brīdi stāvēja viens pa 9300.
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
13.08.2015. 09:05
Nē, nu ja "vajag tāpēc ka vajag", tad nekādi argumenti nepārliecinās. Bet racionāli domājot, es vispār vairāk sāku sliekties uz to, ka man vispār diez vai vajag naktinieku. Kā jau te kaut kur tika minēts - nevar jau zināt, cik ilgi ACM atļaus rukšus medīt "mellu muti". Un pēc tam varēs savu n k€ vērto rotaļlietu iebāzt kaut kur labi dziļi.
Ok, izklausās jau smieklīgi!
DEDAL 490, melnbalts, paaudze 3, "pats krutākais ko šī firma šobrīd ražo" Krievijā maksā 4500 Euro.
Uzmet večiem par atvešanu 500 Euro un lieto laimīgs, bet nu ne jau 12000 Euro!!!
Vienīgais ja tas ir kāds čoms "Magonim", tad gan ir atdots pa lēto! :)
cita lieta,ka pat viena modeļa pārveidotāji mēdz būt visai atšķirīgi,sevišķi tas attiecas uz krievu produktiem.
tāpēc,pērkot jaunu ierīci,tirgotājam ir jādod līdzi saucamais "data sheet",kurā ražotājs ir uzrādījis visus
būtiskākos konkrētā pārveidotāja parametrus - izšķirtspēju,trokšņa/signāla attiecību,fotokatodes jutīgumu.
Tad tas noteikti nav bijis 3+ :)
Runa ir par to, cik šie produkti pašlaik maksā ražotāj valstī!
Kā stāv Purnavu muižai man ir pilnīgi vienalga, bet kamēr ir auni tikmēr būs cirpēji. :)
http://strelnieks-a.lv/lv/cata...
DEDAL 490, melnbalts, paaudze 3, "pats krutākais ko šī firma šobrīd ražo" Krievijā maksā 4500 Euro.
Uzmet večiem par atvešanu 500 Euro un lieto laimīgs, bet nu ne jau 12000 Euro!!!
Vienīgais ja tas ir kāds čoms "Magonim", tad gan ir atdots pa lēto! :)