Nu pēc ši posta ir pilnīgi skaidrs, ka TEVIS rakstito nopietni nav jāņem...
Par 0,5 promilēm ir rakstīts bet par to ka alkohols nedrīkst būt pat mašīnā nav rakstīts.
Vienkārši es pasaku to ka ir daudz smagāki pārkāpumi, par cepures neesamību, kuru dēļ cepure vairs nav glābēja un cepures novilkšana pie mašīnām nav sodāma pat ne aizrādāma.
Cepuri es drīzāk skaitītu pie civilatbildības citu mednieku priekšā, lai viņi nenošauj citu mednieku dēļ tā ka to neredz bet arī tad es gribētu teikt to ka blakus stāvošā mednieka atrašanās vieta ir jāzina kaut arī viņu neredzi. Mana drošība no mana skatu punkta ir jebkurš šķērslis, kas neļauj lodei pat tiešā tēmējumā pie manis atlidot.
e nu gadsimta pērle - "par alkoholu nav rakstīts, bet piesieties var". Muļķis arī baznīcā dabūs pērienu...
Izlasi vairāk par vienu teikumu, rakstīts likumā nav tas ko es uzrakstīju
Tu zināji ka medībās nedrīkst būt līdzi alkohols, iedzēris Tu drīksti būt līdz 0,5 promilēm bet alkohols nedrīkst būt līdzi, jo tas nozīmē ka vēlāk 0,5 promiles vairs nebūs bet būs jau vairāk tāpēc maksā sodu un ieroči nost. Ja nezināji tad tas neatbrīvo no atbildības.
Un ja kāds nesaprata tas ir domāts kā joks, bet ja jau var sodīt par visu kas nav rakstīts, tad sodīt var arī pēc smagākā panta, pat ja esi sadzēries atļauto 0,5 promiļu robežās bet ja mašīnā vēl ir pudeles tad nav ko nelaimi gaidīt, jāņem pie dziesmas, jo līdz vakaram jau būs 2 un vairāk promiles.
Kad runa bija par marķieriem tad nu visi vienā balsī skandēja ka uzrādīt marķieri nevajagot tas nekur nav rakstīts, tur visiem ir tiesības un spuras gaisā, laikam tomēr visi sirdī rūdīti maliķi un tur viņiem neko nerakstītu nedrīkstot prasīt.
Slēpts
07.10.2015. 18:39
Dzinējmedību laikā jāvalkā tie dzeltenie, oranžie, u.c. luminiscējošie štrunti. Tas attiecas arī neatrodoties uz masta, bet pa lielam tak naviens nav saņēmis sodu par to, ka ejot uz mašīnu esi iebāzis to cepuri kabatā. Jā, uzlikt var, bet neliek taču. Protams, ja vari uzrādīt, ka tev tāda vispār ir. Un nevajag te gudroties. Ja tantei būtu riteņi, viņa būtu tramvajs.
Gati! Par alkaholu .Dzinējiem gan promiles pie vienas vietas !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja dzinējs ir ierakstīts pārskatā,tad skaitās medību dalībnieks.Un medību dalībniekiem 0,5 promiles sanāk.
Manuprāt tas par promilēm attiecās tikai uz tiem medību dalībniekiem, kuri medībās piedalās ar ieročiem, jo to nosaka ieroču aprites likums, pārējie kau var "rāpot". Tas ir tikai anuprāt, ja kāds zin kā ir tad palabojiet.
Nu pēc ši posta ir pilnīgi skaidrs, ka TEVIS rakstito nopietni nav jāņem...
Par 0,5 promilēm ir rakstīts bet par to ka alkohols nedrīkst būt pat mašīnā nav rakstīts.
Vienkārši es pasaku to ka ir daudz smagāki pārkāpumi, par cepures neesamību, kuru dēļ cepure vairs nav glābēja un cepures novilkšana pie mašīnām nav sodāma pat ne aizrādāma.
Cepuri es drīzāk skaitītu pie civilatbildības citu mednieku priekšā, lai viņi nenošauj citu mednieku dēļ tā ka to neredz bet arī tad es gribētu teikt to ka blakus stāvošā mednieka atrašanās vieta ir jāzina kaut arī viņu neredzi. Mana drošība no mana skatu punkta ir jebkurš šķērslis, kas neļauj lodei pat tiešā tēmējumā pie manis atlidot.
Piebildīšu ka tas par to alkoholu nav rakstīts bet piesieties var
WTF???????
Te nu gadsimta pērle - "par alkoholu nav rakstīts, bet piesieties var". Muļķis arī baznīcā dabūs pērienu...
Izlasi vairāk par vienu teikumu, rakstīts likumā nav tas ko es uzrakstīju
Un ja kāds nesaprata tas ir domāts kā joks, bet ja jau var sodīt par visu kas nav rakstīts, tad sodīt var arī pēc smagākā panta, pat ja esi sadzēries atļauto 0,5 promiļu robežās bet ja mašīnā vēl ir pudeles tad nav ko nelaimi gaidīt, jāņem pie dziesmas, jo līdz vakaram jau būs 2 un vairāk promiles.
Ja dzinējs ir ierakstīts pārskatā,tad skaitās medību dalībnieks.Un medību dalībniekiem 0,5 promiles sanāk.