Manuprāt Cirks uz līdzenas vietas! Neesmu pret medniecēm,bet,ja nosaucās par dāmu klubiņu,tad arī,lai dzen pašas un lai velk no meža ārā pašas,kapēc vīriem jādara melnais darbs-būtu tikai godīgi!? Izskatās pēc feministēm, kas vēlāk arī mežā sāks diktēt savus noteikumus vīriem kas" izmukuši" dabā atpūsties. Pati esmu aktīva medniece un ir lieliska sajūta doties medīt kopā ar brašu vīru kolektīvu!:-)
Visu cieņu Lienei, mednieka cienīgs komentārs. Paskatoties sižetu izskatijās, ka dāmas atbraukušas pirkstus palocīt. Iespējams kāda arī bija bērna ieņemšanas pozā nostājusies, lai nomierinātos, tiešām apsurds.:)))
Armand,lai nu kurš,bet Tu taču zini,ka mūsu klubā,pārsvarā, dzen tikai sievietes. Arī upeņu balzāmiņu,pa drusciņai iedzer un kā Naglis Jānis teiktu:,,Viss ir bumbās,,:D:D:D
Pasākums idejiski labs. Kaut vai vienas sievietes klātbūtne manāmi disciplinē večus. Sāk pieklājīgāk ģērbties, pieklājīgāk uzvesties. Lai veicas mūsu strēlniecēm!. Nez kā viņas pašas satiek tik lielā barā. Ja ir 1-2 tad skaidrs,- veči smagākos darbos palīdzēs. Bet ja veči būs tikai 1-2, kā tad?
P.S. Žēl žurnālistes K.Šternas, ka nepietika vārdu krājuma, lai šo pasākumu nosauktu latviešu valodā. :((((
Spilgtākie ĪSTO MEDNIEKU komentāri-
Man kaitina tādas sievietes kas lien iekšā vīru lietās medības.......
Izskatās pēc feministēm, kas vēlāk arī mežā sāks diktēt savus noteikumus.....
Dāmas atbraukušas pirkstus palocīt......
Bet ka nesaķeras viena otrai matos.....
P.S
Ja vel mana otra pusīte piedalītos ....,taču labi,ka netika.
P.S. Žēl žurnālistes K.Šternas, ka nepietika vārdu krājuma, lai šo pasākumu nosauktu latviešu valodā. :((((
Man kaitina tādas sievietes kas lien iekšā vīru lietās medības.......
Izskatās pēc feministēm, kas vēlāk arī mežā sāks diktēt savus noteikumus.....
Dāmas atbraukušas pirkstus palocīt......
Bet ka nesaķeras viena otrai matos.....
P.S
Ja vel mana otra pusīte piedalītos ....,taču labi,ka netika.