Varbūt beidzot varēsim izveidot 300m stendu atbilstoši LR normatīvajiem aktiem ,lai Ivars Ozoliņš varētu atbraukt un pašaut
Tom,
vai tiešām es esmu vienīgais, kuru tas interesē??? :)
Manis pēc nesaspringstat- bizness ar mani nekāds nesanāks- jo laikam jau man Šauļu šautuve ir tuvāk:)
... Andris ZariņšBiedriba Medniekiem.lv
Andris Zariņš
01.09.2017. 08:48
Aivars Bundzens
Varbūt cienītais šaušanas guru varētu padalīties ar mums mirstīgajiem kāds bija balsojuma rezultāts attiecībā uz šaušanas obligātumu paša kolektīvā???,D
jā, Andri,...ir sācies septembris,skolas laiks. skolotāja jautā?-mani mīļie bērni,vai jūs vēlētos katrā mācību gadā obligāto eksāmenu piem. mātemātikā. lūdzu balsojiet.klasē sākās kņada un saucieni - jā,jā skolotāj. un laviešu valodas gramatikā arī gribam eksāmenu.,;), un tad iezvanījās modinātājs.,ha,ha
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
05.09.2017. 16:38
CAndri,...ir sācies septembris,skolas laiks. skolotāja jautā?-mani mīļie bērni,vai jūs vēlētos katrā mācību gadā obligāto eksāmenu piem. mātemātikā. lūdzu balsojiet.klasē sākās kņada un saucieni - jā,jā skolotāj. un laviešu valodas gramatikā arī gribam eksāmenu.,;), un tad iezvanījās modinātājs.,ha,ha
Piemērs iespaidīgs! Bet ceru, ka no balsojuma paša kolektīvā vismaz kkādus secinājumus esi izdarījis?
P.S. Ja būs laiks noteikti aizbraukšu pie tevis uz šautuvi brīvprātīgi.... :D
Vērtīgs raksts....
Vienīgi nepiekrītu par vītņustobra noliegumu dzinējmedībās.... idiota rokās arī nazis un āmurs ir bīstami.. http://www.la.lv/izdzivoja-pec...
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
18.09.2017. 20:54
Vērtīgs raksts....
Es tikai nesapratu kā glabāšanas atļauja pāries nēsāšanas atļaujā??? Medību ieroča gadījumā protams.... Ja runa bija par īsstobru, tad protams atvainojos.... :D
Slēpts
19.09.2017. 08:16
vērtīgs gan un kā lredzam, tad lodi galvā ielika nevis šaušanas prasmes, bet aizbraukušais jumts, ieraugot cūku baru. Un tur nu nepalīdz caurumi papīrā
Par šo jau ntās reizes esmu teicis - ja mednieks, ieraugot medījumu sāk "trīcēt", tad ir jāiet medībās tik bieži, kamēr trīce pazūd. Adrenalīna pārbagātība samazina spēju skaidri spriest un rīkoties. Un tur nekāda šautuve nepalīdzēs. Tikai regulāras medības, ļoti daudz redzēti dzīvnieki un spēja atturēties no šaušanas pa tiem. Cilvēkam, kurš rīkojas ar ieroci ir jābūt aukstasinīgam. Emocijas var atlaist pēc sekmīga šāviena, vēlams tad, kad ierocis ir siefā vai vismaz iesaiņots.
Piekrītu Arnim par trīci medību procesā, to noņem tikai pieredze. Bet noņemta trīce nepalielina šaušanas prasmi, to var uzlabot un uzturēt līmenī tikai sistemātiska šautuves apmeklēšana.
Slēpts
19.09.2017. 11:52
Lai gan neesmu pret ikgadējo kolektīvo šautuves apmeklējumu, spīdēt spīd cauri, ka šis raksts uzcepts "tieši laikă".
Tom,
vai tiešām es esmu vienīgais, kuru tas interesē??? :)
Manis pēc nesaspringstat- bizness ar mani nekāds nesanāks- jo laikam jau man Šauļu šautuve ir tuvāk:)
Andris Zariņš
01.09.2017. 08:48
Aivars Bundzens
Varbūt cienītais šaušanas guru varētu padalīties ar mums mirstīgajiem kāds bija balsojuma rezultāts attiecībā uz šaušanas obligātumu paša kolektīvā???,D
jā, Andri,...ir sācies septembris,skolas laiks. skolotāja jautā?-mani mīļie bērni,vai jūs vēlētos katrā mācību gadā obligāto eksāmenu piem. mātemātikā. lūdzu balsojiet.klasē sākās kņada un saucieni - jā,jā skolotāj. un laviešu valodas gramatikā arī gribam eksāmenu.,;), un tad iezvanījās modinātājs.,ha,ha
Piemērs iespaidīgs! Bet ceru, ka no balsojuma paša kolektīvā vismaz kkādus secinājumus esi izdarījis?
P.S. Ja būs laiks noteikti aizbraukšu pie tevis uz šautuvi brīvprātīgi.... :D
Vienīgi nepiekrītu par vītņustobra noliegumu dzinējmedībās.... idiota rokās arī nazis un āmurs ir bīstami..
http://www.la.lv/izdzivoja-pec...
Es tikai nesapratu kā glabāšanas atļauja pāries nēsāšanas atļaujā??? Medību ieroča gadījumā protams.... Ja runa bija par īsstobru, tad protams atvainojos.... :D