Bet, pastāv tak reāla situācija - pamana medījumu, rāpjas džipam uz jumta un no tā šauj. Šaut pa logu gan nedrīkst.
Vai tad Tev džipam ir 2,5m auksts jumts?Jacenšas pašam mazāk radīt slidenas situācijas,tad būs vieglāk. Te jau mēs varam gudroties.Bet vai tad Tev grūti to čeholu aiztaisīt līdz galam lai nebūtu pēc tam javazājas pa tiesām u.t.t.?Šijs laikos visi visu intepretē kā nu māk.Tur ar ir tā problēma.Vai ta gribam lai tiek ar likumu pateikts cik zobi rāvējslēdzējam var palikt čeholam vaļā un vai cietam koferim jabūt 3. no 4-riem ciet vai visi 4 ?
Slēpts
20.06.2019. 15:02
Ko darīt ja nav tā rāvējslēdzēja? Ir piemēram "zeķe", par kuru VMD kautkad jau bija komentējis, ka atbilst iesaiņojuma definīcijai - ti, ierocis nav izmantojams to nenoņemot? Lūk, iespēja vai nē izmantot ieroci ar aktuālo iesaiņojumu arī ir jāvērtē, nevis jāpārskaita slēdži!
Slēpts
20.06.2019. 15:04
Un par džipu - jā esmu redzējis gana daudz medību džipus, kam uz jumta pielikta platforma ar krēslu. Un tas krēsls ir virs 2,5m.
Medīt (šaut pa medījumu ) nedrīkst no braucoša transporta līdzekļa. , bet , ieparkojies laukmalā,mežmalā, nodzēs dzinēju ,atver logu,durvis,un vaktē medījumu likumīgi,kamer tas atbilst saules un mēness fāzēm . Tāpat ar motorlaivu aizbrauc ūdenstilpnē mīļākajā pīļu vietā ,noparkojies un medīj. es tā to saprotu ,vai kautkas nav pareizi.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
20.06.2019. 20:13
Cik personigi man teica inspektors gaddzets pirms veikt savienu no masinas ,vajag izkapt un tikai tad tu vari saut,no jumta vai kapota,respektivi,Aivara situacija var ari izpulket!
"Bet vai tad Tev grūti to čeholu aiztaisīt līdz galam lai nebūtu pēc tam javazājas pa tiesām u.t.t".
Nav runa par grūti vai negrūti. Gribas vienreiz noteikt un saprast, kā ir likumiski.
Cik personigi man teica inspektors gaddzets pirms veikt savienu no masinas ,vajag izkapt un tikai tad tu vari saut,no jumta vai kapota,respektivi,Aivara situacija var ari izpulket!
Jānis Plotnieks, bet vari uzprasīt tām inspektoram, kurā normatīvajā aktā tas ir rakstīts? Un kāpēc neder Aivara Bundzena teiktais?
Tieši tā. Noteikumos ir par braucošu mašīnu, par ko jautājumu nav. Stāvošā vai no loga vai motora vairs nav starpības. Tumsā ir metri virs zemes, kam atbilst tik džipa jumts.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
21.06.2019. 06:15
Katrs inspektors lv saka un dara savadak,saja valsti katrs pats dikte noteikumus,kam ir vara un nevienreiz tas ir noverots!Un es neteicu ka Aivars dara nepareizi,skan jau logiski protams,bet .....?
Nav runa par grūti vai negrūti. Gribas vienreiz noteikt un saprast, kā ir likumiski.
Jānis Plotnieks, bet vari uzprasīt tām inspektoram, kurā normatīvajā aktā tas ir rakstīts? Un kāpēc neder Aivara Bundzena teiktais?