Šodien vārdadienu svin Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds, rītdien - Uvis, Gints
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Pārnadžus bez limita

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 24 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 27.02.2020. 01:54

Slēpts
26.02.2020. 14:16
Par kādu medīšanu un vai vispār var runāt kāds, kuram zemes vai meža nav vispār?
Vasała sindroms? Tikai dzimtcilvēkus 21.gs savā grūti piespiest dancot pēc savas stabules... Dzimtdzīvnieki gan pieder! Visi, kas uz lēńa.
Tik senjoram roka jāpabučo un karaklaušas jāpilda.
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2023-01-03 13:36
Lietotāja statuss: Lietotājs
26.02.2020. 14:16
56 ja var medīt nelimitētos. Medību iecirkni šādā platībā noreģistrēt nevar.
Slēpts
26.02.2020. 14:20
Citāta teksts - "... Es piemēram ticu Latvijas mednieku pieredzei, zināšanām un godaprātam. Nav gadījies sastapt sūdabrāļus. Šeit forumā, gan daži raksta, ka tādu esot atliku likām... :D Taču man nav gadijies NEVIENU sastapt.NEVIENU!!!!" Otrs citàts - "mana pieredze liecina par pretējo, ja kāds sevi ir iedomājies par karali, tad tie ir tieši mednieki."
* * Man ar savu "padomju laika" domāšanu, grūti saprast, kā var viens teksta autors, tādās pretrunās nonākt..
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
26.02.2020. 14:29
* * Man ar savu "padomju laika" domāšanu, grūti saprast, kā var viens teksta autors, tādās pretrunās nonākt..

Runa abos gadījumos bija par divām dažādām lietām. Pirmā gadijumā par medību termiņu ievērošanu, medību tardīcijām utt. Ko es piemēram konkrēto Ropažu mednieku gadījumā nekādā gadījumā neapšaubu. Otrs jautājums ir fundamentāls, par lietu tiesībām un juridisko attiecību loģiku. Kā saka Odesā "eto dve boļšije razņici"! :D
Slēpts
26.02.2020. 14:43
Ja Odesa tik tuva sirdij, tad atmiņā atausa sens sakāmvārds:
"Kogda raģilsja gahol, evrei zaplakal." ....
Slēpts
26.02.2020. 15:01
Nav jāmeklē pretrunas un jāpiesienās vārdiem. Aiz kokiem mežs jāpamēgina ieraudzīt.
Man gan ir nācies i redzēt, i dzirdēt gan jaunos, kuri klapēs visu, kas kustās, gan tādus, kuri atbrauc no citurienes un sadiršās ar visiem. “Man pie irsas! Te mans iecirknis!”
Nu nav jau bez pamata tas mednieka tēls tāds, kāds nu reiz ir...
Slēpts
26.02.2020. 15:29
Kā tāds jaunais mednieks, kas visu pēc kārtas klapēs un nemāk uzvesties, kolektīvā vispāt tika uzņemts? Tad jau paša kolektīva vaina. Mūsu kolektīvā tādi klapētāji nav un nebūs, jo jaunajam medniekam jānostaigā zināms laiks, lai sevi pierādītu no labās puses. Un ja tomēr puisis pēkšņi apmet kažociņu uz otru pusi , par to ir medību kolektīva valde, kolektīva biedri, sasauc sapulci un lēmums ir stingrs un konkrēts.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-07-30 16:04
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Stratosfera
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
26.02.2020. 15:39
Mana kolektiva ir tada ka divainaa demokratija viens otru nodirs aiz muguras,ta teikt skaugu bars,bet nekas dzivojam!bet ka saka jaunpienaceji;tad pie mums vel nav tikt traki,vot ap Rigu un kurzemi,gan esot suda brali,nu katram meslam savs redzejums uz dzivi,bet tie kas to teica ari saubigs kontingents!Laikam viss atkarigs no vaditaja dzelzs rokas,kurs mak saliedet visus,ta teikt:jidinoje celoje!(tas ir retums)musdienas!
Slēpts
26.02.2020. 16:02
Kā tāds jaunais mednieks, kas visu pēc kārtas klapēs un nemāk uzvesties, kolektīvā vispāt tika uzņemts?

Nav jau labi atbildēt ar pretjautājumu... Bet kā brīvostas valdē varēja nonākt Sandris Bergmanis, kuram fizionomijā ierakstīts “inteligents un zinošs”? (Labi, ka nenonāca...)
Galvenais būt lojālam savam saimniekam. Vai partijai. Apmēram tā pat.
Slēpts
26.02.2020. 16:19
Tur, kur tie lielie briežu bari, tāds “kolektīvs” var arī nemaz nebūt. Neeksistēt.
Vai normāls cilvēks grib būt tādā vietā, kur non-stop diršās un viens otram uz nagiem lūr. Es noteikti nē. Tā var tikai noārdīt savas smadzenu šūnas, kuras neatjaunojās...