Veči! Ar tiem lokiem medījiet iežogojumos vai šaujiet pa mērķiem uz veselību, kamēr noriebjas - nekāda naida! Bet nelieniet mežā un pat neprasieties tai virzienā.
Sorry par tizlu salīdzinājumu, bet tāpat domāju arī par zilajiem un bērnu adopciju - pi**ies savos pagrabos, nelieniet ārā un nekačājiet pravas!
Viens arguments-
cilvēkiem gribās eksotiku.
Sākumā var iznākt vietēja mēroga sensācija un iespēja zīmēties.
(Mats tvoju zanogu, kā gribas būt par Daugavas Vanagu! K.Dimiters)
Ir cerības, ka lielākajai daļai tas ātri apniks.
Tad būs kārta pneimatikai, cilpām un medību revolveriem.
Treninterps - Lietuva ir terninbiksu valsts.
Pret medibam ar loku esmu tapec ka es negribu lai palielinas sasautu nenorakstitu dzivnieku skaits, kas ir neizbegami medijot ar loku. Un medijot ar loku neizbegami palielinasies nelikumigi nomedito dzivnieku skaits, tas tikai tadel ka loka savienu nevar dzirdet bet nakti karabines savienu dzird pa vairakiem km un tas ierobezo. Ta vot luk. Es nesaku ka tas nav interesanti vai ka savadak labi, bet tas nes lidzi parak daudz minusus. Tas ir ta pat ka atlaut pa celiem braukt 200km/h, interesanti utt, bet re ka nelauj, jo parak daudz blakus faktoru.
Jāni,par zirga galvām leiši sauc mūs-letiņus un par to treniņtērpu tā īsti nesapratu , Tu medī treniņtērpā ? Orģināls piegājiens...! Kā es saprotu, tad pret medībām ar loku ir tie kas ne reizi nav šāvuši ar modernu kompaundu.Vīri, kur ir pamatoti pretargumenti ??? Noriet jau māk pat kaimiņu krancis...
Sorry par tizlu salīdzinājumu, bet tāpat domāju arī par zilajiem un bērnu adopciju - pi**ies savos pagrabos, nelieniet ārā un nekačājiet pravas!
cilvēkiem gribās eksotiku.
Sākumā var iznākt vietēja mēroga sensācija un iespēja zīmēties.
(Mats tvoju zanogu, kā gribas būt par Daugavas Vanagu! K.Dimiters)
Ir cerības, ka lielākajai daļai tas ātri apniks.
Tad būs kārta pneimatikai, cilpām un medību revolveriem.
Vladislav, Neviens nav normālu argumentu par nosaucis... Nosauc kaut vienu!!!!!!
Pret medibam ar loku esmu tapec ka es negribu lai palielinas sasautu nenorakstitu dzivnieku skaits, kas ir neizbegami medijot ar loku. Un medijot ar loku neizbegami palielinasies nelikumigi nomedito dzivnieku skaits, tas tikai tadel ka loka savienu nevar dzirdet bet nakti karabines savienu dzird pa vairakiem km un tas ierobezo. Ta vot luk. Es nesaku ka tas nav interesanti vai ka savadak labi, bet tas nes lidzi parak daudz minusus. Tas ir ta pat ka atlaut pa celiem braukt 200km/h, interesanti utt, bet re ka nelauj, jo parak daudz blakus faktoru.
Amerikā ir nāvessods...
Kad šito ieviesīs arī pie mums, piekritīšu medībām ar lokiem!!!