Labdien, Ivar.
Janis Berziņš ir mans īstais vārds un uzvārds. Medīju jau kopš 1969 gada. Es korekti tikai pajautāju vai cienījamais mednieks jūtās gandarīts. Nejau pa velti kādreiz cūkas sāka medīt ar pirmo jūniju un maijā atļāva uz speciāliem aktiem (vairāk lai aizbaidītu, nevis nošautu).
Ar cieņu, Jānis.
Tas ir kā rakstīju kur pļauj, bet pļauj zāli visās malās ja paņemt vidēji uz kādiem 10 ha būs pa vienam vai 2 stārķiem kas staigā pa lauku un lasa vardes. Stārķu ļoti daudz, bet šogad kas par brīnumu mūsu ligzdā tikai izšķēlās viens stārķēns. Pavasarī gan bija cīņa par ligzdu vairāķi strārķi viens otru grūda nost, tāpēc laikam ir tikai viens mazais. Rekords vienā ligzdā bija 4 maizie un 2 lielie!!!!
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
17.08.2008. 08:36
Da es viņam reizes ...padsmit pārprasīju: "Vai tiešām? Vai bija garšīgi?"
Nu neticas... Bet izlasījusi MMD lūša gaļas receptes, kuras vairums ēdāju atzina par īpaši gardām... Nu lūsis ir kaķis... un latvieši it kā kaķus neēd...Bet ja lūsis (kaķis) izrādījās īpaši gards, kāpēc tad lapsa (suns) nevarētu būt "tā nekas" ?
Slēpts
16.08.2008. 10:24
Ka tik tavs paziņa nav no Āzijas, jo ir tāds teiciens "Što Koreicu horošo - to Ruskomu sobaka!":D
Janis Berziņš ir mans īstais vārds un uzvārds. Medīju jau kopš 1969 gada. Es korekti tikai pajautāju vai cienījamais mednieks jūtās gandarīts. Nejau pa velti kādreiz cūkas sāka medīt ar pirmo jūniju un maijā atļāva uz speciāliem aktiem (vairāk lai aizbaidītu, nevis nošautu).
Ar cieņu, Jānis.
šodien novērotais redzams klātpieliktajā foto!
Nu neticas... Bet izlasījusi MMD lūša gaļas receptes, kuras vairums ēdāju atzina par īpaši gardām... Nu lūsis ir kaķis... un latvieši it kā kaķus neēd...Bet ja lūsis (kaķis) izrādījās īpaši gards, kāpēc tad lapsa (suns) nevarētu būt "tā nekas" ?