Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
15.03.2009. 10:19
No savas puses piedavaju plasu Ivara piemineto aparatu izveli no Austrijas http://www.schnapsbrennen.at/p... Tradicijas tur ir ilgas, pats esmu parbaudijis!
Par cik un kur dabuji? Man ir nopietna interese, jo KRIZE LAIKS.......:-)))
Bilžās ir sarežģīt aparāti,tautas daiļamata meistars izgatavo vienkāršākus,nu vienīgi konservēšanas procesu vajadzētu veikt pirtiņā vai omulīgā garažiņā:))))Es ar solos bilžu ielikt,tik jātiek sabildēt,gan jau vakarā))
Savā laikā oknulis pats ar gatavoja šķidro maizi. aparāts bija ļoti vienkārš, sākās ar veco piena kannu, gāja uzkarsētais tvaiks caur vairākiem filtriem, kādas 5 gabalas bija, beigās atsaldējās un izgāja tīrs un bez visādām piedevām.
Jo vairāk filtru, jo labāk, mazāk visādu nelabu vielu paliek iekšā. Vēl beigās var pārlaists caur oglēm tad var teikt pat raksturīgā smarža pazūd.
Tīra manta. un labākais ir kad kādi grādi 50-60 ir. :)
Uldi,nu Tu norāvi džezu!!!Labs aparāts,man jau gan pa prastomu,bet garšas kārpiņas arī no šī aparāta iegūtos konservus nesmādē,galvenais ka galva nesāp!!!Un recepte vienkārša,kvieši,cukurs un biku rauga...
Par cik un kur dabuji? Man ir nopietna interese, jo KRIZE LAIKS.......:-)))
Bilžās ir sarežģīt aparāti,tautas daiļamata meistars izgatavo vienkāršākus,nu vienīgi konservēšanas procesu vajadzētu veikt pirtiņā vai omulīgā garažiņā:))))Es ar solos bilžu ielikt,tik jātiek sabildēt,gan jau vakarā))
Jo vairāk filtru, jo labāk, mazāk visādu nelabu vielu paliek iekšā. Vēl beigās var pārlaists caur oglēm tad var teikt pat raksturīgā smarža pazūd.
Tīra manta. un labākais ir kad kādi grādi 50-60 ir. :)