zinaams :)
nujaa, ja man i atllauja, tad aiziet.. :) vnk, es samūlsu, jo izskanēja visāda veida atļaujas, glabāšanas, lietošanas un ka tik tur veel ne, kuru man vajag? vai vnk atļauju :)
es tev kā jau ieteicu pārlasi visu likumdošanu pats, jo šeit forumā, brīžiem galva grižas no viedokļu dažādības par vienu tēmu! pēc tava jautājuma spreižot tev vajag ieroča lietošanas apliecību!
iroča iegādes atļauja tev vajadzīga ja pats būsi ieroča īpašnieks, bet ja grasis lietot patstāvīgi cit mednieka ieroci, tad tev jādabū ieroča lietošanas apliecība!
Aprīkojums: BROWNING BAR ZENITH PRSTIGE BIG GAME HC 9.3X62; ATA ARMS 12X76; WEATHERBY SAB MOA 300 WSM
Suņi: Bavārijas asinspēdu dzinējsuns
Medību trofejas: 1
08.12.2008. 21:51
Ja tas tā tiešām ir, un pēc šis diskusijas liekas ka varētubūt(jau veru vaļā likumu sadaļu) ,tad man no sirds jāatvainojas policista kungam par to "vāvuļošanu" un tomēr mans tā brīža iespaids bija tādas kāds tas bija! lai veicas birokrātijas līkločos!!!
Aprīkojums: BROWNING BAR ZENITH PRSTIGE BIG GAME HC 9.3X62; ATA ARMS 12X76; WEATHERBY SAB MOA 300 WSM
Suņi: Bavārijas asinspēdu dzinējsuns
Medību trofejas: 1
08.12.2008. 23:47
Atbilde Bundzena k-gam no "plinšu" inspektora!
Domāju, ka neviens no mums nav tik aprobežots ,lai domātu ,ka ar iegādes atļauju var nēsāt cita ieroci, te pat nav likumi jālasa'tomēr kādam tas ienāk prātā!!!! Tomēr, Bundzena kgs, ja iegādājas vēl kādu jaunu (citu) ieroci, nevis pirmo, tad jāuzrāda arī esošās ieroču nēsāšanas un glabāšanas atļaujas, par kurām tad arī ir šis stāts! Atvainojos ,ja ar savu viedokli esmu aizskāris kāda visdziļākās jūtas!
Mums Rīgas rajonā ieroča LIETOŠANAS atļaujas neizsniedz ja nav atiecīgās kategorijas ieroča glabāšanas atļauja-Tātad ja Tev nav vēl bijis savs ierocis nedabūsi arī Lietošanas atļauju! :)
Nezinu kā citur! (Mēdz būt atšķirīgi.) Kad pirmo rezi gājām pēc šādas taļaujas,2gadus atpakaļ,Policista kungam tas bija jaunums.Nākamā reizē jau bija cits Policists,kurš teica ka atļauja izsniegta nepareizi.
Viņi arī ir tikai Cilvēki.Katrs saprot savādāk! :))
nujaa, ja man i atllauja, tad aiziet.. :) vnk, es samūlsu, jo izskanēja visāda veida atļaujas, glabāšanas, lietošanas un ka tik tur veel ne, kuru man vajag? vai vnk atļauju :)
Velreiz paldies par palīdzību.
Domāju, ka neviens no mums nav tik aprobežots ,lai domātu ,ka ar iegādes atļauju var nēsāt cita ieroci, te pat nav likumi jālasa'tomēr kādam tas ienāk prātā!!!! Tomēr, Bundzena kgs, ja iegādājas vēl kādu jaunu (citu) ieroci, nevis pirmo, tad jāuzrāda arī esošās ieroču nēsāšanas un glabāšanas atļaujas, par kurām tad arī ir šis stāts! Atvainojos ,ja ar savu viedokli esmu aizskāris kāda visdziļākās jūtas!
Nezinu kā citur! (Mēdz būt atšķirīgi.) Kad pirmo rezi gājām pēc šādas taļaujas,2gadus atpakaļ,Policista kungam tas bija jaunums.Nākamā reizē jau bija cits Policists,kurš teica ka atļauja izsniegta nepareizi.
Viņi arī ir tikai Cilvēki.Katrs saprot savādāk! :))