Esmu kādus 8 gadus savu pirmo binokli lietojis, šis tas ir pazaudēts, un gribas redzēt vairāk-prasās laikam nomainīt.
Bija man 8x42.
Tagad skatos un domāju, kas būtu labāks - 10x42, 10x50 vai 12x50. Izmantot gribu krēslā un gribu saprast cik lieli ilkņi kuilim ir :)
Un kāda ir atšķirība starp prizmu tipiem- ROOF PRISM vai Porro Prisms?
Ražotājs un modelis man neinteresē, pirkšu ASV.
Ja ņem binokli no viena ražotāja un ar vienādiem parametriem, teiksim 8x50, tad porro binoklis būs gan gaišāks gan ar plašāku redzes lauku nekā roof, bet toties roof ir kompaktāks un vieglāks.
Staipu līdzi Jukona Digiforce X970 NV digitālo monokli http://www.ieskaties.lv//descr...
,bet krēslā tīkamāks ir vecais Steiner 7x50 binoklis, vēl Bushnell H2O 10x42-pilnnīgs beztolks pelēkā krāsā un tas viss jādala ar KUNDZI.Lūk tāda ikebana.
Bija man 8x42.
Tagad skatos un domāju, kas būtu labāks - 10x42, 10x50 vai 12x50. Izmantot gribu krēslā un gribu saprast cik lieli ilkņi kuilim ir :)
Un kāda ir atšķirība starp prizmu tipiem- ROOF PRISM vai Porro Prisms?
Ražotājs un modelis man neinteresē, pirkšu ASV.
Kad Deltas binokļus varēs redzēt Rīgā?Velmi apskatīt attur brauciens uz Jēkabpili.
:) :) :) drīz tiks paziņots!
Kad Deltas binokļus varēs redzēt Rīgā?Velmi apskatīt attur brauciens uz Jēkabpili.
,bet krēslā tīkamāks ir vecais Steiner 7x50 binoklis, vēl Bushnell H2O 10x42-pilnnīgs beztolks pelēkā krāsā un tas viss jādala ar KUNDZI.Lūk tāda ikebana.
Tikai skaitās gaišāki,vai arī par to "skaitās"- cipars galā ir lielāks?
porro skaitās gaišāki