Suzuki King Quad 700 . Nobraukums uz doto brīdi 7000 km bez remontiem . Tik vien kā eļļas maiņas , bremžu kluči , bukses un stūres pirksti .Braukts gan trofi reidos , gan pārbraucienos , gan medībās . Ekspluatācija ne tā saudzīgākā .Kad Kawim bāka ir tukša , Suzukam vēl ir puse . Īsts darba zirgs . Ne velti lietotu Suzuku tirgū tikpat kā nav .
Ķīnieši nav pat apspriešanas vērti . Paziņa rīko viegli ekstrēmus pārbraucienus , neviens ķīnietis NEKAD nav finišējis ! Tikai trosē .
Ja nu kāds tomēr izdomā pirkt ķīnieti, tad nekādā gadījumā neņemiet "Skuteru centrs", apjās pat acis nepamirkšķinot. Ta detaļu viņiem uz vietas nav, ta atzvanīšot kad pakonsultēsies ar meistaru utt. Turpmāk braukšu uz Igauniju, jo tur biju pēc blīvslēgiem, un redzēju ko nozīmē serviss.
Izmēģināju gan Ķīnas ražonuma Qvadru(ļoti daudzus gadus atpakaļ,un ne 4x4),gan Korejas automašīnu-divas reizes uz grābekļa uzkāpt ir jāmāk! No austrumiem nekas labs nenāk,ar dažiem izņēmumiem. Metāls ir no konservbuņžām un tehniskie risinājumi pieklibo(man kā pavāram konditoram liekas).Jāsaka godīgi,arī vecās eiropas ražojumi jau labu laiku sāk savu ceļu no saullēkta puses.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
08.03.2012. 21:27
Piekriitu Janim, KingQuad vispaar peec legjendas ir visekonomiskaakais no kvadraam. Man pazinjam arii ir un nevienu sliktu vaardu neesmu dzirdeejis.
Ugis, ir veel neliela alternatiiva RASA Moto ... bet nu "poljubomu" labaak no taa kjiiniesha aatraak tikt valjaa un panjemt kaut lietotu, bet Yamaha, jeb Suzuki.
Atkaartoshos: Kvadra darba = Yamaha, Suzuki (iespeejams Honda), Kvadra prieksh plosiishanaas = Can-Am/Bombardier, Kawasaki
Ja runaajam par Yamaha Grizzly, tad tikai 700 jeb 550 kam ir ieshprice, tas ir no 2004 gada liekas. Nafig muusdienaas veel ciiniities ar karburatoriem.
Par Polaris, viss jau buutu piecieshams, bet rezerves dalju nav ne LV, ne LT ne arii tuvajaa Polijaa. Attieciigi atkriit, ja vien negribi 1/2 vasaru uz savu moci garazhaa skatiities.
Kādu brīdi esu pabraucis Qvadru krosā(~3sezonas ar suzukiLTR450),tad problēmu nebija. Sākoties lielķibelei,sāku tirgot daļas no šiem braucajamiem,varu teikt godīgi Šprices un bendzīna sūkņi aizgāj uz urā! Tā kā liekas ka karberārors varētu būt drošāks un lētāk.
PS.Visa mūsdienu autobūves ekanomika tiek balstīta uz rezerves daļām.Es domāju visi atceras cik labas bija pirmās eiropas mašīnas ko iegādājāmies, skatoties uz pieklājīgo vecumu.
Tā kā dēls jāda Kawi 750 , varu arī to iekomentēt . Priekš skriešanas un dubļu ēšanas der. Tikai pie 3000 km nomainīti gultņi , plauktu bukses , priekšas reduktors , blīvslēgi , par stūres pirkstu vairākiem komplektiem un bremžu klučiem nemaz nerunāšu .Degvielu rij kā vecais ziliņš . Gada laikā noēd vairāk naudu remontos , kā Suzuks trīs gados .Medībām noteikti neieteikšu .
Varu arī iemest akmeni Polāra dārziņā . Čoms neveiksmīgi noslīcināja , gandrīz visa elektronika sajājās , pusgadu tiek atdzīvināts .Es Suzukam pēc slīcināšanas samainīju eļļas , un iet tā kā puķīte .
Aprīkojums: esmu nobruņojies priekš visām dzīves situācijām
Suņi: viena nekaunīga taxene
Medību trofejas: 20
09.03.2012. 14:45
Suzuks "King Quad" 700 ir labs! Pats lietoju medībās un netikai. Nobraukums 8000 km. Jāmaina eļļa, filtri, bremžu kluči. Servisā pabiju vienu reizi, kad atgadījās ķibele ar bākas sūkni (-300 rubļi). Jauda kā zirgam. Un ja vēl ir vinča - prieks, kur tu rodies, laime, kur kavējies!!!
Ķīnieši nav pat apspriešanas vērti . Paziņa rīko viegli ekstrēmus pārbraucienus , neviens ķīnietis NEKAD nav finišējis ! Tikai trosē .
Ugis, ir veel neliela alternatiiva RASA Moto ... bet nu "poljubomu" labaak no taa kjiiniesha aatraak tikt valjaa un panjemt kaut lietotu, bet Yamaha, jeb Suzuki.
Atkaartoshos: Kvadra darba = Yamaha, Suzuki (iespeejams Honda), Kvadra prieksh plosiishanaas = Can-Am/Bombardier, Kawasaki
Ja runaajam par Yamaha Grizzly, tad tikai 700 jeb 550 kam ir ieshprice, tas ir no 2004 gada liekas. Nafig muusdienaas veel ciiniities ar karburatoriem.
Par Polaris, viss jau buutu piecieshams, bet rezerves dalju nav ne LV, ne LT ne arii tuvajaa Polijaa. Attieciigi atkriit, ja vien negribi 1/2 vasaru uz savu moci garazhaa skatiities.
PS.Visa mūsdienu autobūves ekanomika tiek balstīta uz rezerves daļām.Es domāju visi atceras cik labas bija pirmās eiropas mašīnas ko iegādājāmies, skatoties uz pieklājīgo vecumu.