Nu ko, testēšu savu ķīnieti CENTOR 700 cik turēs. Cena likās vilinoša, plaukti alumīnija, SOHC dzinējs,karburators. Ķīnieti izvēlējos dēļ cenas un pēc filosofijas, ka jebkuram kvadram, lai kāds arī brends nebūtu detaļas ražo ķīnā.
Labdien! Ja reiz runa par kvadrām iespējams kādam ir ko teikt par Artic Cat Dīzeli? Esot domāts ne skriešanai , bet īsts darba zirdziņš. Runājot par benzīnieku , tad lietoju 650ieku Artic Cat , bet nu pie nobraukuma ap 10000 km gultņi jāmaina pa laidienam un sākas arī visādas citas problēmas!
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
10.03.2012. 13:04
Sandijs, viss jau labi droshivien, tikai smags, liels un daargs. Kas ar detalju sagaadaashanu arii nav iisti zinaams.
Fakts, ka pie 10K km ir kljuvis par vraku (peec taviem vaardiem) arii neko labu neliecina.
Peec dokumentaacijas ~100kg smagaaks par Grizzly 700, 40cm garaaks (gruuti starp kokiem izliist)
Bet vispaar par cik AC ir tiirs USA produkts, tad nu njem paliigaa mammu google un lasi amerikas forumos.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
10.03.2012. 13:28
Eeriks,
Suzuki Vinson 500 = nav neatkariigaa piekare, ietekmees caurgaajamiibu un braukshanas komfortu, ja jaabrauc ne tikai pa mezha celju. Vari saliidzinoshi viegli salociit pakaljeejo asi neveiksmiigi aizkjeroties aiz koka :) bet nu praatiigi braucot taa nav probleema.
Un shkjiet, ka ir tikai karburatora versija, ziemaa injectors tomeer forshaaks un degvielu arii eed mazaak.
Iisti nesaprotu, kaa vinji ar standarta riepaam un veselo asi nodroshina 25cm kliirensu aizmuguree pa vidu. Jebkuraa gadijumaa, jo lielaaks celja "prosvets" jo mezhaa labaak.
10.03.2012. 13:38
Nu jaa, bet uz to visu var arii savaadaak skatiities. Ja tev ir 1000Ls, tad nav jeegas iet uz Audi vai BMW salonu, naakas vien doties uz Rumbulu. Respektiivi, ir ari labaaki mochi par Vinson, bet arii cena vinjiem vimaz par 50% lielaaka. Ja vari, tad njem no ieprieksh teiktajiem, ja nee, tad patirgojies un njem to pashu suzuki Vinson,kas SS.LV tirgojas, nav jau taa, ka vinjsh ir nelietojams, vai nekvalitatiivs kaa kjiinieshu briinumi. Vieniigi silti ieteiktu panjemt liidzi specu, kas var noverteet mociisha staavokli, 2004 gads kaa nekaa tomeer.
Lasot saraksti, īsti neizpratu, kuru kvadraciklu ieteiktu. Ir doma iegādāties. Šobrīd svārstos starp kawasaki 650 vai 750 vai yamaha grizly 750. Kuru ieteiktu, būtu pateicīgs ja pamatotu savus ieteikumus. Doma iegādāties medībām. Iepriekš paldies.
Man pašam no 2006 gada ir honda 400 kubi, 4x4. Pa šo laiku esmu nobraucis 13000 km un mainījis esmu sajūgu un gredzenus. Esmu ļoti apmierināts, jo to, ko viņš ir piedzīvojis nenovēlu pat lielākajam ienaidniekam. Visu laiku vedu barību uz barotavām ar piekabi zubronok, esmu vedis bulli ārā pa ūdeni,kas sniedzas kvadram līdz pus motoram,krosā neesmu braucis, bet principā vienīgais, ko man viņs ir piedzīvojis ir smags darbs, vārdu sakot uzticams darba zirgs. Vienīgais varēja būt pazeminātie ātrumi.
Fakts, ka pie 10K km ir kljuvis par vraku (peec taviem vaardiem) arii neko labu neliecina.
Peec dokumentaacijas ~100kg smagaaks par Grizzly 700, 40cm garaaks (gruuti starp kokiem izliist)
Bet vispaar par cik AC ir tiirs USA produkts, tad nu njem paliigaa mammu google un lasi amerikas forumos.
Suzuki Vinson 500 = nav neatkariigaa piekare, ietekmees caurgaajamiibu un braukshanas komfortu, ja jaabrauc ne tikai pa mezha celju. Vari saliidzinoshi viegli salociit pakaljeejo asi neveiksmiigi aizkjeroties aiz koka :) bet nu praatiigi braucot taa nav probleema.
Un shkjiet, ka ir tikai karburatora versija, ziemaa injectors tomeer forshaaks un degvielu arii eed mazaak.
Iisti nesaprotu, kaa vinji ar standarta riepaam un veselo asi nodroshina 25cm kliirensu aizmuguree pa vidu. Jebkuraa gadijumaa, jo lielaaks celja "prosvets" jo mezhaa labaak.