Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
14.04.2012. 09:05
kapēc visi raksta klāt tos svarus un garumus? īstais kr.. mērāmais līdzeklis jau ir galvaskausa lielums ;)
Tie ir vienīgie mežā iegūstamie salīdzinošie mērījumi. Ja nu vienīgi tu pats vazājies pa krūmiem līdzi ņemot portatīvo galvaskausa novārīšanas un balināšanas kombainu ar digitālo iebūvēto bīdmēru! :D :D
P.S. Nupat vizualizēju kādam viņam būtu jāizskatās, liekas būs līdzīgs nelielai zaļai mugursomiņai ar nelielu alumīnija skurstenīti...:)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
15.04.2012. 09:38
Vakar vienu noziedznieku beidzot dabūju rokā! Bet pēc tam mans experimentātora gars ņēma virsroku un es nolēmu bebra dīrāšanā pielietot tehnikas progresu kompresora izskatā (ideju biju noskatījis kanādas klipiņā no Youtubes). Un TAS STRĀDĀ!!! Protams smieklīgi bija skatīties kā bebrs piepūšas ...:D :D, bet pēc tam dīrāšanas process bija ļoti viegls, jo viss bebra tauku slānis bija piedzīts ar gaisu un griezās kā sviests! Rezultātā parastās stundas vietā 20 minūtes!
Respektīvi, ja jums ir kompresors, tad izmantojiet to! Nākošnedēļ samontēšu video, jo šis tas tika arī safilmēts!
Pabāz adatu pakaļkājai zem ādas un tik pumpē...
"Adatu" uztaisa no kādas bremžu trubiņas to slīpi nozāģējot, līdzīgi kā šprices adatai.
Piepūst var jebkuru lopu, ja nav par sietu pataisīts mēģināts uz lapsām, ješkām, bebriem.
Slēpts
16.04.2012. 06:48
Sūdu būšana-kur Jūs bijāt bebru sezonas sākumā?Ta ka visu sezonu esmu nosities gar bebriem katram atvēlot 1.h. apmēram tad pasaka kā var pa fikso nodīrāt! :D
Nu ta jagaida Andra video!
Medību stāžs: No 1992. dzinējos, mednieks no 1996.
Aprīkojums: IŽ-27E; Merkel KR-1 308WIN Doctor 3-12*56 ;Blaser R93 Professional Success 308 Win ar Swarovski Habitcht 6-24*50; TIKKA T3 22-250 Vixen 5-20*50
Suņi: šobrīd nav
Medību trofejas: 8
16.04.2012. 08:23
Kam interesē, var jau paši pameklēt Youtubā, man liekas, ka manīju pie slazdošanas (varētu būt pie bebriem), bet vispār tur šo to labu var pasmelties, arī citu zvēreļu ķeršanā.
Tie ir vienīgie mežā iegūstamie salīdzinošie mērījumi. Ja nu vienīgi tu pats vazājies pa krūmiem līdzi ņemot portatīvo galvaskausa novārīšanas un balināšanas kombainu ar digitālo iebūvēto bīdmēru! :D :D
P.S. Nupat vizualizēju kādam viņam būtu jāizskatās, liekas būs līdzīgs nelielai zaļai mugursomiņai ar nelielu alumīnija skurstenīti...:)
Respektīvi, ja jums ir kompresors, tad izmantojiet to! Nākošnedēļ samontēšu video, jo šis tas tika arī safilmēts!
"Adatu" uztaisa no kādas bremžu trubiņas to slīpi nozāģējot, līdzīgi kā šprices adatai.
Piepūst var jebkuru lopu, ja nav par sietu pataisīts mēģināts uz lapsām, ješkām, bebriem.
Nu ta jagaida Andra video!