Atškirība dārgučos un lētučos ir arī tāda, ka cilvēki nereti pēc kāda laika izdomā to stiklu pārdot. Tad nu ielieciet ssā akanu un kaut vai meoptu un paskatieties kā veiksies. Vēl var mēgināt nokomplektētu ieroci pārdot vienā gadījumā ar dārguci, otrā lētuci. Un paskatieties cik cilvēku jums uzzvanīs, kādus jokus pastāstīs utt.
Nu jau beigušies tie laiki, kad “karabīni pirka visam mūžam”
Slēpts
27.02.2019. 20:45
Ja sapērkas visādus lētučus, tad arī pēc kāda laika cilvēks saprot - skopums neatmaksājas...
japērk, tas ko var atļauties, nevis jānotirgo niere, lai būtu ar ko plātīties. Un ieroci/optiku nepērk visam mūžam, tieši kā Viesturs saka. Nieres ir tikai divas :D
Ja neprot šaut, nelīdzēs ceiss un svari. Ar viduci var precīzi medīt un sevišķi neraizēties par stikla taupīšanu. Vienu laiku bija spicais 223 ar akanu, nu teikšu ka nesaskatīju nekādu īstunproblēmu tādā kombinācijā.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
28.02.2019. 12:51
Ja,uz prieksdienam nav doma pilveidoties un augt sausana,tad letuci var ar nemt tikai pectam paliek skaidrs ka no dota gadzeta ir izspiesti griezti un tas hlams vairak nav spejigs!
Jānis Plotnieks iepriekšējā komentā raksta, ka var sasniegt grieztus gadžetam - zelta doma, ko precīzi noformulēja. Man patīk apzināties, ka tajā ķēdītē - ierocis, kronšteini, optika, patrona, šāvējs - vājākais posms esmu es pats, kā šāvējs.
Pats medīju ar ļoti kvalitatīvu ieroci un optiku, bet esmu sācis ar kombinēto ieroci un sutter optiku. Ar sākuma komplektu nomedīts tika daudz- bet gribas ko labāku. Bet jā, varētu arī turpināt medīt ar sākuma komplektu. Katrā ziņā swarovski ir daudz vairāk reižu dārgāks par sutteru, bet ne tik daudz reižu labāks!
Pašam lietošanā nav, bet no biedriem pataustot, paskatoties, pašaujot utt. es ieteiktu šādus stiklus:
Vidējais gals - yukon jēgers, delta Titanium(un tikai titanium)
Kaut kas starp vidu un dārgo galu - leupold vx-r, leupold vx-3, meopta meostar.
Dārgais gals - nesaukšu!
Man bija liels izbrīns, cik labi rāda yukon jeager. Patiešām šķiet ļoti laba kvalitātec cenas attiecība. Ja pašam būtu jāiegādājas optika, tad krātu yokon jēgeram vai delta titanium.
Protams, izšķērdība ir otrs grāvis skopumam. Viduci tiešām ir vērts apspriest. Kā jau nesen te komentēju, Yukons arī ir ņemams. Sabalansēta cena pret kvalitāti. Te kaut kur forumā bija nolikts yukon jēgers, ka esot tumši stikl un kaut ko jau caur to trubu saredzēt varot. Nesen veikalā paskatijos caur to noniecināto Yukonu un biju stipri pārsteigts. Stikli tiešām diezgan gaiši. Izteikts trubas efekts arī nemanījās. Arī platleņķim gaiši stikli. Zinot baltkrievu praktiskumu, ar atsitienu tur nevajadzētu būt problēmām. Vai ir kāds kam lietošanā yukon jeger? Var ar mums padalīties?
Nu jau beigušies tie laiki, kad “karabīni pirka visam mūžam”
VIDUČI;)
Pats medīju ar ļoti kvalitatīvu ieroci un optiku, bet esmu sācis ar kombinēto ieroci un sutter optiku. Ar sākuma komplektu nomedīts tika daudz- bet gribas ko labāku. Bet jā, varētu arī turpināt medīt ar sākuma komplektu. Katrā ziņā swarovski ir daudz vairāk reižu dārgāks par sutteru, bet ne tik daudz reižu labāks!
Pašam lietošanā nav, bet no biedriem pataustot, paskatoties, pašaujot utt. es ieteiktu šādus stiklus:
Vidējais gals - yukon jēgers, delta Titanium(un tikai titanium)
Kaut kas starp vidu un dārgo galu - leupold vx-r, leupold vx-3, meopta meostar.
Dārgais gals - nesaukšu!
Man bija liels izbrīns, cik labi rāda yukon jeager. Patiešām šķiet ļoti laba kvalitātec cenas attiecība. Ja pašam būtu jāiegādājas optika, tad krātu yokon jēgeram vai delta titanium.
Vienkārši lai pamīztu:)pēctam vieglāk iet