Es pistolēm čaulas kādreiz tīriju ar šitādu aparātu. Tikai toreiz izmantoja sasmalcinātas zemes riekstu čaumalas. Čaulītes tajās čaumalās kādu pusstundu pakratās un ir tīras un spīdīgas. Pēc tam tīrās čaulas plastmasas spainī, vienā rokā gumijas cimds, cimdā drusku iepūš silikonu un tad pa spaini samaisa- tādā veidā silikons netiek čaulītē iekšā. Tāds Jums neder? http://www.doublealpha.biz/rel...
Iespējams ,Tev, Intar taisnība! Arī krievu forumos raksta, ka tas precizitāti neietekmējot. Bet gribas teikt,bet. Piemēram ,kapseļu ligzdiņu katru reizi mehāniski beržot, vai tā nepaliek lielāka? Un tā doma par to atlaidināšanu, kā tur īsti ir ?
Pa fullsize jau puspasaule to zin, neko jaunu es neizdomāju. Par pārējo.... pats jau no rīta redzēji, ka ne viss tik gludi un perfekti. Ja vienādojumā piedalās vairāki mainīgie, grūti jau tā izcelt vienu fišku un teikt - O, šitas strādā, vai šitas ir pilnīgais oldskūls.
Ja pēc medībām vai veiksmīgiem mačiem nedzer no čaulām Jāgerīti - neredzu iemeslu, kāpēc būtu jātīra čaulu iekša :)
~ 4000 bar to pārtīra tīri labi :)
Vienīgais - ar birstīti no kakliņa iekšpuses jānoņem liekais... Derīgā kārtiņa ar izdedžiem paliks...
Tumblera vietā labāk nopirkt 100 jaunas Lapua čaulas. Medībām - pietiks visam mūžam.. Ja pats nesajāj formējot t.i. klausa ko saka tādi vīri kā Anrī :)
p.s.
Nepretendējot uz patiesību, varbūt pēc gada domāšu citādi :))
Manai vannai ir no 35w-60w un frekvence 43-45 KHz. Ar ķīmiju ilgi eksperimentēju, kamer apstājos pie Harpic, domāts tualetes podiem. Pēc kīmijas čaulas nomazgāju ar sodas ūdeni. Pēc skata ne ar ko neatšķiras no veikala čaulām, spīd un laistās. Galvenais čaulas iekša ir kā jauna, ko laikam nevar paveikt ar tumbleri. Vai ir vēl kāda blakus iedarbība uz metālu nezinu. Ja ir tad kāda? Metāla vate tīra labi, bet iekšu nevar iztīrīt un tas ir ļoti darbietilpīgi.
Ultrasoniks būtu laba manta, ja čaulu kaklus neaiztiktu. Pati lielākā vērtība ir tas izdedžu slānis. Ja kakls ir "izgrauzts" tīrs, un pat ja tas ir ar sauso grafītu apstrādāts, tik un tā nav tas.
Savu pieredzi atlaidināšanas kontekstā ar ultrasoniku es iepriekš aprakstīju.
Jā, tā ir ultraskaņas vanna. Svarīgas divas lietas - izstarotāja jauda un ķīmija, kas tam domāta, un kas pēc sevis neatstāj brūnas čaulas. Ja interesē nianses, jautā, bet es nedomāju, ka uz to būtu jāiespringst.
http://www.doublealpha.biz/rel...
Pa fullsize jau puspasaule to zin, neko jaunu es neizdomāju. Par pārējo.... pats jau no rīta redzēji, ka ne viss tik gludi un perfekti. Ja vienādojumā piedalās vairāki mainīgie, grūti jau tā izcelt vienu fišku un teikt - O, šitas strādā, vai šitas ir pilnīgais oldskūls.
~ 4000 bar to pārtīra tīri labi :)
Vienīgais - ar birstīti no kakliņa iekšpuses jānoņem liekais... Derīgā kārtiņa ar izdedžiem paliks...
Tumblera vietā labāk nopirkt 100 jaunas Lapua čaulas. Medībām - pietiks visam mūžam.. Ja pats nesajāj formējot t.i. klausa ko saka tādi vīri kā Anrī :)
p.s.
Nepretendējot uz patiesību, varbūt pēc gada domāšu citādi :))
Savu pieredzi atlaidināšanas kontekstā ar ultrasoniku es iepriekš aprakstīju.
Jā, tā ir ultraskaņas vanna. Svarīgas divas lietas - izstarotāja jauda un ķīmija, kas tam domāta, un kas pēc sevis neatstāj brūnas čaulas. Ja interesē nianses, jautā, bet es nedomāju, ka uz to būtu jāiespringst.