Ja kādam interesē,mērīju čaulu ietilpību ar 7.nummura šķīvīšu skrotīm.Norma-504 greini,Geco-506,5;RWS-505,5;S&B-517.Nav zinātniski bet salīdzināšanai der.
Vot varbūt šo nevajag, lai nesačakarētu labi iesāktu, patiešām interesantu tēmu
Es nebūtu tik kategorisks... Protams, bildei ir jābūt ar kādu (vismaz autora prāt:) "jēdzienisko jēgu" un saistītai ar lādēšanu. Tādu - kaut vai miljons :)
Piemēram, es ieliku bildi ar mērķiem 300 m, par kuru man pašam tā kā mazliet kauns, BET manuprāt (un tikai) tur bij ideja apakšā - fireforming neko nerāda, šaut ar "brīvo" jāmācās, ieteikumi (var būt arī kļūdaini) citiem pie fireforminga utt...
Pēteri, Anrijam ir dafiga tādu:) Tikai viņš neplātās...
Andi -Weirauchs nevar tā šaut pēc gēniem:) Viņš man ir tīri kombinētajai medību šaušanai ( t.i. 100 m no rokas) + bebrukiem.
Abos gadījumos 0,25-0,5 MoĀeJ precizitātes pietiek.. Netaisos vairs tērēt laiku, lai tur kaut ko labāku sadzejotu :)
Tagad man sāp galva par citu... Sāku saprast, ka lai labi šautu ar brīvo atsitienu - bez coaxial priekšējā balsta nu nekā !
A uz SEB Neo jāgaida rindā ~1,5 gads.. :(((
Vot varbūt šo nevajag, lai nesačakarētu labi iesāktu, patiešām interesantu tēmu. Tam ko Tu vēlies, Pēteri, ir jau iesākts temats. http://www.medniekiem.lv/discu...
Šodien pa rīta agrumam biju šautuvē "ideālā" lādiņa un COAL meklējumos. Izšāvu 10x5...
Viens izskatās diezgan cerīgs....
6,5x47L; Scenar 123 grs, VV540 38,6 grs + COAL 2,7270"; CCI BR4 ( džamps 0,005", apmēram :).
Tur ir 5 šāvieni:) 100 m. Pa ārmalām ~8 mm t.i. ~0,05 MoĀeJ :)
Nākošnedēļ jābrauc testēt uz 300 m :)
Pārējās 9 grupas bija no 0,2 līdz 0,46 MoĀeJ.
Slēpts
08.08.2014. 12:33
Atcerējos, krimps ir arī civilajām .223REM patronām GECO un Federal... Ar tām bija problēmas, daudz brāķu jaunai kapselei taisīja, nācās speciāli piemeklēt ar ko to novākt. Kā rakstīju ar .308w nekādu problēmu.
Slēpts
08.08.2014. 12:30
Kapseles krimps ir, (laka arī ir), citādi automātiskajos ieročos būtu jautri... Bet tas noņemas bez problēmām. Esmu arī mazliet pārlādējis militārās čaulas, pat īpaši nav jācīnas ar krimpu, dekapselējot kapsula norauj nost to krimpu. Ir pāris reižu bijis kad spiežot jauno kapseli iekšā iznāk brāķis, jo krimpa paliekas ir... Tagad gan nav nācies lietot militārās čaulas, jo parastās saradušās pietiekoši.
Es nebūtu tik kategorisks... Protams, bildei ir jābūt ar kādu (vismaz autora prāt:) "jēdzienisko jēgu" un saistītai ar lādēšanu. Tādu - kaut vai miljons :)
Piemēram, es ieliku bildi ar mērķiem 300 m, par kuru man pašam tā kā mazliet kauns, BET manuprāt (un tikai) tur bij ideja apakšā - fireforming neko nerāda, šaut ar "brīvo" jāmācās, ieteikumi (var būt arī kļūdaini) citiem pie fireforminga utt...
Andi -Weirauchs nevar tā šaut pēc gēniem:) Viņš man ir tīri kombinētajai medību šaušanai ( t.i. 100 m no rokas) + bebrukiem.
Abos gadījumos 0,25-0,5 MoĀeJ precizitātes pietiek.. Netaisos vairs tērēt laiku, lai tur kaut ko labāku sadzejotu :)
Tagad man sāp galva par citu... Sāku saprast, ka lai labi šautu ar brīvo atsitienu - bez coaxial priekšējā balsta nu nekā !
A uz SEB Neo jāgaida rindā ~1,5 gads.. :(((
Vot varbūt šo nevajag, lai nesačakarētu labi iesāktu, patiešām interesantu tēmu. Tam ko Tu vēlies, Pēteri, ir jau iesākts temats.
http://www.medniekiem.lv/discu...
Viens izskatās diezgan cerīgs....
6,5x47L; Scenar 123 grs, VV540 38,6 grs + COAL 2,7270"; CCI BR4 ( džamps 0,005", apmēram :).
Tur ir 5 šāvieni:) 100 m. Pa ārmalām ~8 mm t.i. ~0,05 MoĀeJ :)
Nākošnedēļ jābrauc testēt uz 300 m :)
Pārējās 9 grupas bija no 0,2 līdz 0,46 MoĀeJ.