...,Ādažu sporta šautuvē 14-15 augustā 300m sniper sacensības. Latvijas šauśanas federācijas mājas lapā info. ar 0,5moa ir pietiekami lai būtu vinnētājs. 300metros 0 5moa ir ap45mm . 10nieks ir 50mm . klāt pieskaitot lodes kalibru sanāk trāpījums desmitniekā mērķī ir ap 55mm diametra aplī . tātad sanāk vēl stingra rezerve . tă ka laipni aicināts uz sasniegumiem priekš pjedestāla.
Piebildīšu, ka uz sacensībām nebraucu, lādēju medībām, un sava prieka pēc patrenēties līdz 300m. 0.5moa precizitāte man absolūti pietiek.
Slēpts
03.08.2020. 16:59
Es plānoju savu lādēšanas komplektu atjaunināt uz RCBS supreme presi + Lee Collet matricām. Čaulu apstrādei Lee piederumi man pietiek, ķīniešu svari arī. Dozators nav, sveru katru devu. Kad piešaujas nav tik grūti.
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
03.08.2020. 16:44
Paldies par viedokļiem. Man ir doma nākotnē pamēģināt tālšaušanu - gan jau ne pārāk nopietnā līmenī (tam nepietiks laika un līdzekļu), bet vismaz priekš sevis. Tāpēc arī tuvākā laika plānā ir 6,5x55, domājams ar match stobru. Bet nu iesākumā negribu izdot lielas summas par lādēšanas aprīkojumu, tāpēc skatos ko no lietotām mantām var salasīt tajā pašā egunā. Man labāk liekas kvalitatīva lietota manta nekā jauna un švakāka. Vācu valoda (un dajebkāda cita arī) jau mūsdienās nav problēma, ir taču tulkotāji un tas visu padara vienkāršu. Ar angļu valodu vispār nav problēmu :)
Cik skatos egun.de, viņiem pārsvarā populāri pričendāļi no RCBS. Cik saprotu, tad tas skaitās augstāks līmenis par LEE?
Piemēram, nesen prese aizgāja pa sakarīgu ciparu: https://www.egun.de/market/ite...
Slēpts
03.08.2020. 15:40
no igauņiem dārgāk kā no UK ;)
Slēpts
03.08.2020. 15:24
Var no DE ņemt, man tur pamatā viss vāciski rādās, nezinu kurš kuru valodu saprot. No Vācijas laikam pat lētāk. Reloadingstore ir igauņi, esmu no viņiem pircis. Ir OK.
Slēpts
03.08.2020. 14:26
co.uk brownels sūta uz LV? man visu laiku redirektē uz DE :D
vēl var apskatīt callister.it, Reloader.cz, cdsgltd.co.uk
Cik skatos egun.de, viņiem pārsvarā populāri pričendāļi no RCBS. Cik saprotu, tad tas skaitās augstāks līmenis par LEE?
Piemēram, nesen prese aizgāja pa sakarīgu ciparu:
https://www.egun.de/market/ite...
vēl var apskatīt callister.it, Reloader.cz, cdsgltd.co.uk