Medību stāžs: kopš mana cilts parādijās uz plakanzemes
Medību trofejas: 1
20.12.2023. 14:43
Ar ko šauju pa papīru ar to arī medības,respektīvi ar lodēm,kas labas sporta un ari medībās!Un tieši hornady ir tas ložu klāsts,bet patreiz nav vērts neko ladēt jo sanāk neadekvāti dārgi!Kara spararats,jau iegriezies un visi tagad censas uzvārīt maxi no nabaga kristiešiem!
Slēpts
20.12.2023. 13:10
nu teorētiski, man sanāk papīram uz pusi lētāk tas ir no 2.5 uz 1.26
Slēpts
20.12.2023. 11:13
Manuprāt tīri medību apjomiem arī 5EUR par patronu ir OK, ja medī lielos pārnadžus. Pa lapsu vai pīlēm tad gan vairs nešausi, un trenēties ar diezko nesanāks. Man pirmais lādēšanas komplekts (Lee Classic loader) savas izmaksas (65 EUR) atpelnīja uz pirmajām 50 bezsvina patronām. Tagad gan lietoju ko citu, bet tas paša ērtībai pirkts, ne lai ietaupītu. Man vairāk patīk ērtums, ka nav jāmin ir/nav veikalā tās patronas ar kurām biji piešāvis, nevis teorētisks ietaupījums.
19.12.2023. 19:50
Tas ka katrai pudelei var korķi piemeklēt,ir skaidrs,bet par tavu rijīgumu,jau ņem uztraukums,jo sāta sajūta,tev aizvien stiprāk izpaliek!Frankoniju te viens bieži reklamēja foruma,tas nebija otrais gatis?:)
Jurģi, par manu vēderu Tu vari neuztraukties, skaties labāk kas Tev pašam galvā notiek!!!
Ar Frankoniju viss ir kārtībā, tāpēc jau salīdzinu, ka pie mums LV ir lētāk.
Runājot par Tev aktuālām tēmām - alga, neadekvātas cenas un t.t., tad ir tāds populārs teiciens, "Ja nav naudas lai iegādātos preci, tas nenozīmē ka viņa ir dārga"!
19.12.2023. 08:04
Gati,sāc domāt par gredzenu uz kuņģa savadāk ar laiku,tas negatīvi ietekmēs tavu veselību!
Kas jums ir ar to frankoniju,ka visi baž to priekšā,pakaļā :D,tas ir kāds etalons vai,kas!
Un algas būs,kā pie deutchlandiem,tad ari piemini frankoniju,te ir bamžatņiks un tam neadekvātas cenas!
Ar Frankoniju viss ir kārtībā, tāpēc jau salīdzinu, ka pie mums LV ir lētāk.
Runājot par Tev aktuālām tēmām - alga, neadekvātas cenas un t.t., tad ir tāds populārs teiciens, "Ja nav naudas lai iegādātos preci, tas nenozīmē ka viņa ir dārga"!
Kas jums ir ar to frankoniju,ka visi baž to priekšā,pakaļā :D,tas ir kāds etalons vai,kas!
Un algas būs,kā pie deutchlandiem,tad ari piemini frankoniju,te ir bamžatņiks un tam neadekvātas cenas!
Cena HUBERTS veikalos - 6 Euro/100gb.