Medību stāžs: kopš mana cilts parādijās uz plakanzemes
Medību trofejas: 1
04.01.2024. 21:25
Ar tām brāķa kapselēm,kas paredzetas ložmetējiem un automātiem,tika atrisināta problēma ieliku jaudīgāku kaujas atsperi uzsitiens ir labs,bet radas atkal problēmas augsta laikā ir asečka ar otro aiziet,karoče pilnīgs lohotrons priekš letiņiem kārtejo reizi!Piebildīšu ka aizslegs ir sauss bez jebkādam eļļam,lai nebūtu pretestības,tas kapseles tikai ar kuvaldu spragst 10/10 uz laktas ka ari siltas no ieroča!
Karsta gada nogale panesusies.,:). Bet , kapseli var sabojāt lādēšanas procesā,gan pārspiežot par ciešu ,gan neiespiežot līdz galam. Tas no personīgās pieredzes. Tālāk čaulas apspiešana atbilstoši patrontelpas izmèram , kapseles ligzdas saagatavošana. Viss ir sīkumos...,. Ja pats pieķerās pie lādēšanas,vai citām darbībām , tad kritiku bieźi vien ir pelnījis tas ģīmis ,,kurš lūr pretī no spoguļa.,:).savulaik kritizētie frontieri 223.cal man personīgi no 100ta nesprāga 1,5gab (1nē,1ar otro)šaujot ar R8. Šaujot ar ARku šmaiseri 200+ visi ir šāvuši.ieročiem ir pielaides patrontelpu izmèros, tāpat belžņa adata un atsperes jauda atšķirās dažādiem ieročiem.
Degviela paliek dārgāka un arī degvielas transportēšana paliek dārgāka, jo fūrei bākā jālej dārgāka degviela:D
Slēpts
20.12.2023. 15:00
Es daru pilnīgi citādi. Individuālajām medībām - bezsvins + viens tēmeklis. Dzinējmedībām - cits tēmeklis un citas lodes. Papīram un lapsu tipa zvēriem- citas lodes un tas pats tēmeklis kas individuālajām. Un kalibri man ar ir vairāki. Aktuālās cenas mani īpaši neskar, un vēl ilgi neskars, tikai SR kapseles nesen pirku.
turklāt darba lādējums turās +/- 1ms robežā :D