Medību stāžs: kopš mana cilts parādijās uz plakanzemes
Medību trofejas: 1
10.05.2023. 21:15
Nē gint ,tu kludies metālam nav tagad cenas vispār!Ja kāds ar mieru varu iemainit small knopkas pret large,ja kadam ir interese var rakstit privati
Slēpts
10.05.2023. 21:12
Ļoti liela ietekme ir arī USD/EUR valūtas kursam. Tāpēc pāreju uz EU produktiem, kur vismaz šis faktors neko nemaina.
Slēpts
10.05.2023. 21:10
Metāla cenas cēlušās, transports no ASV ar ir jūtami dārgāks utt. Redzēs kādas būs gala cenas Hubertā jaunajai Hornady ložu partijai. Vakar vēl nebija zināms. Principā investīcija lādēšanas piederumos un lodēs atmaksājās, tagad par visu maksātu kādus 30% vairāk. Esošie krājumi pietiks ilgam laikam. Diemžēl SR kapseles gan nenopirku.
10.05.2023. 20:57
Strobls jau ari ir palicis neadekvāti dārgs procentuāli lidz 50%paceltas cenas,sakarābar ko?Nu karu nevajag pieminet :)
Slēpts
10.05.2023. 20:48
Jā. Pamazām pāreju uz EU ražotām lodēm. Kad no ASV bija jūtami lētāk lietoju Hornady un Barnes. Tagad priekš 223rem izvēlējos RWS Scorion + Fox. Kad beigsies krājumi ar Barnes, arī citos kalibros iešu uz EU bezsvinu. Ja vien kāda brīnuma dēļ nebūs atjaunota normāla Barnes ložu pieejamība Eiropā.
10.05.2023. 20:40
Tu strobla sūtiji,tos fox?
Slēpts
10.05.2023. 20:21
Labi trāpīta lapsa arī no bezssvina nekur neskrien. Tiesa, iznācis izmēģināt tikai ar 308win, kas lapsu padara diezgan nelietojamu ādas ieguvei.Domāju ka 243win ar 1000ms noliks lapsu pie vietas bez problēmām. Tiesa, vai arī tad āda būs lietojama - visdrīzāk ka nē. Nupat iepirku slovāku FOX Classic Hunter bezssvinu priekš 223Rem. Par rezultātu pastāstīšu. Ja veiksies -arī par rezultātu buku sezonā (ja nesamedīšu visu ar 243win, kas man ir iemīļotākais buku kalibrs).
10.05.2023. 18:33
Pa lielam ja lietotu bezsvinu,tikai priekš galas lopa un pa krūšu kurvi viss!lapsām pārejiem vins neder,lapsai vispār vjg v max tipu,ļoti sīksta fmj pa kurvi,var neparādit trāpijumu un nolikt karoti pec 10min kautkur dziļi mežā!
Ja lādē pats, tad jau būtu jāzin kā tikt līdz galam ;)
Neesmu Anima libra lodes mēģinājis, tās arī Hubertā šķiet ir, Gmx nebija sliktas bet tās laikam vairs neražo, tagad izdomājuši ECX kluci. Ja viss velk uz svina aizliegumu tad nav ko ar viņu ķēpāties, bezsvins un cauri.
Lādēšana ir tikai tādā līmenī, lai nevajadzētu maksāt par bleķi un krāt kastē, labāk viņu kādas reizes 10 pastaipīt.
Slēpts
10.05.2023. 14:29
ECX jau nav tā lode ar kuru tālu šaut 200m max un jau būs ieverojams gan ātruma/jaudas kritums, gan trajektorija būs ļoti līka.
Neesmu Anima libra lodes mēģinājis, tās arī Hubertā šķiet ir, Gmx nebija sliktas bet tās laikam vairs neražo, tagad izdomājuši ECX kluci. Ja viss velk uz svina aizliegumu tad nav ko ar viņu ķēpāties, bezsvins un cauri.
Lādēšana ir tikai tādā līmenī, lai nevajadzētu maksāt par bleķi un krāt kastē, labāk viņu kādas reizes 10 pastaipīt.