Medību stāžs: kopš mana cilts parādijās uz plakanzemes
Medību trofejas: 1
17.10.2023. 19:29
Labi,ka pārtikas veikalā pērkot maizīti,tev ar varu nav jāņem šnabītis papildus,bet patiesībā par tādu joku var salami uzvilkt,kautkas tāds ir iespējams trešajās valstīs,kā šī,bet mūsējiem jau patīk,kad velkt,tas gēns jau no vācmuižnieku laikiem ir izveidots!
10.05.2023. 22:55
nu bezsvins varetu būt no vara,jo vars ir mīkstaks par misiņu,lai jau tā nepalielinātu starta spiedienu,kas bezsviniem ir augsts,kā rezultāta sasniedzams sūdīgs lodes ātrums
Slēpts
10.05.2023. 22:43
Manas iecienītās Barnes ir tīrs varš. Bet tur laikam problēmas ar koncerna restrukturizāciju un ražošanas jaudām, ne cenu. Barnes pārpirka Sierra kam Eiropas tirgus jau sen bija ļoti sekundārs.
10.05.2023. 21:43
Pēc šā visa skatoties jā taisnība jau ir,tikai pienemsanas punktos nesūda nemaksā ne par varu ne par svinu!gadus atpakal cenas bija augstākas,un municijas cena pienemama,bet bija lētāka degviela un dolārs attiecībā pret ebreju bija zemāks
Slēpts
10.05.2023. 21:32
Nu nezinu gan, gan varam gan svinam cenas pret 2020 ir uz augšu gana. Pieliekam vēl kursa izmaiņas un transportu.. Turklāt, izejmateriālu cenu lēciens līdz gala cenai vēl pareizinās ar visiem nodokļiem.
Lodes apvalks drizak ir no misiņa vars-cinks,nekā no tīra vara!