:) Tūlīt būs jau 1000 skatījumi, tātad velti nav. Tā vienkāršā daļa jau laikam cauri. Tas tiešam ir vienkārši. It kā turpinājums tikpat vienkārši varētu būt par lādiņa meklēšanu, Bet es kaut kā nevaru ieteikt apstāties pie pirmās 3x veiksmīgās grupas un likt sajust kaut kādu īpašu pārliecību par ieroci. Tas viss laikam būtu jāsāk ar elementāras un pareizas optikas uzstādīšanas un pārbaudes aprakstu, kaut minimālu stobru rezonanšu aprakstu, bedingu, kaut ko par stobra "izejas smalkumiem", ieberzieniem šaušanas procesā, tīrīšanu... Jo bez tā to lādiņu meklēt kaut kā uz aklo sanāk. Rakstīšanas apjoma ziņā tas ir kā nocērt vienu galvu, izaug uzreiz divas. Smuki un saprotami jau gribas pamatlietas izstāstīt. Taču, jo tālāk, jo grūtāk.
Anrij, es sākumā lasīju Tavu blogu un domāju - cik ilgi viņš noturēsies ? :)))
Šodien izlasīju pēdējos ierakstus... :))) 5 dienas... līdz norāvies :)))
Paldies par blogu, Anrij! No Taviem, Intara un Aivara Bundzena komentāriem vien jau daudz ko var iemācīties. Jauki, ka neprasāt sevi uzrunāt par kungiem.... Veiksmi, šaujiet garām!
Dzintar, ja ekstraktors (aizķērējzobs) būtu tik ļoti tuvu aizslēga spogulim, tas čaulu ar pārspiestiem pleciem nemaz neaizķertu. Bet problēmu es vizuāli parādīju. Mēs varam cepties par skaidrojumu, bet rezultāts ir tāds.
Ivar, labs jautājums. Nebija ienācis prātā. Es domāju, ka vienīgais variants tādas čaulas izlabot ir pilnā korpusa matrica ar riekstu. Man reizēm iepakojumā jaunas čaulas tādas pagadās. Es tās laboju ar atbilstoša diametra mandreli (izpletējstienis). Tas pie niansēm vēlāk tiks aprakstīts, jo, ja pilnā korpusa FL izņem riekstu un vajadzīgo izmēru iegūst ar mandreli, tad kaklu taisnumi ir krietni labāki.
Jāni, to lai mednieku.lv admini izdomā. Arnis man piedāvāja iespēju nofilmēties. Es īsti tam vismaz pašlaik jēgu neredzu, jo materiāls jebkurā gadījumā jāgatavo, un man liekas krietni vērtīgāk visādus knifiņus ar fotogrāfijām un zīmējumiem parādīt. Un arī tāda bloga forma ir ļoti pateicīga, lai to visu bardaku, kas galvā maļās, kaut kādā daudzmaz saturīgā formā izliktu.
Paldies, Anrij, par izveidoto blogu! Patiešām ļoti vērtīga lasāmviela. Adresi ieliku "grāmatzīmēs", bet varbūt Medniekiem.lv var rast vienošanos ar Anriju un savā mājas lapas izveidot banera (vai vērtīgās informācijas) logu, ko viegli ieraudzīt katram lapas apmeklētājam, jo pieļauju, ka būs daudzi palaiduši garām iedoto linku šajā diskusiju lapā. Vēl fīča būtu, ja katreiz kad autors blogu papildina parādās kāds "relišets", kas piesaista uzmanību.
Lai top!
Slēpts
12.01.2015. 09:59
Anrij!
paldies par blogu. Interesanti lasīt.
Vai esmu pareizi sapratis, ka ļādējot pusautautomāta šautas patronas partial (daļējs) fullsize man ir neiespējams un nav pat jēgas meklēt matrici ar maināmiem busingiem.?
Jo parasti čaulas kaķliņa forma ir deformēta un bez "rieksta" to nedabūt atpakaļ?
Tev ar, Intar, jāsāk rakstīt. ;) Pats teici, neviens aiz mēles nevilka.. :)
Gaidām:)
Šodien izlasīju pēdējos ierakstus... :))) 5 dienas... līdz norāvies :)))
Vairāki mednieki jau apsver domu sākt lādēt!
Pietiek sevi par ākstu pataisīt - jau diezgan esat centies šajā virzienā!
Ivar, labs jautājums. Nebija ienācis prātā. Es domāju, ka vienīgais variants tādas čaulas izlabot ir pilnā korpusa matrica ar riekstu. Man reizēm iepakojumā jaunas čaulas tādas pagadās. Es tās laboju ar atbilstoša diametra mandreli (izpletējstienis). Tas pie niansēm vēlāk tiks aprakstīts, jo, ja pilnā korpusa FL izņem riekstu un vajadzīgo izmēru iegūst ar mandreli, tad kaklu taisnumi ir krietni labāki.
Jāni, to lai mednieku.lv admini izdomā. Arnis man piedāvāja iespēju nofilmēties. Es īsti tam vismaz pašlaik jēgu neredzu, jo materiāls jebkurā gadījumā jāgatavo, un man liekas krietni vērtīgāk visādus knifiņus ar fotogrāfijām un zīmējumiem parādīt. Un arī tāda bloga forma ir ļoti pateicīga, lai to visu bardaku, kas galvā maļās, kaut kādā daudzmaz saturīgā formā izliktu.
Lai top!
paldies par blogu. Interesanti lasīt.
Vai esmu pareizi sapratis, ka ļādējot pusautautomāta šautas patronas partial (daļējs) fullsize man ir neiespējams un nav pat jēgas meklēt matrici ar maināmiem busingiem.?
Jo parasti čaulas kaķliņa forma ir deformēta un bez "rieksta" to nedabūt atpakaļ?