Noskatījos pižikvīriņu.
manuprāt - kategorijai "mednieks parastaīs" kas domā par lādēšanu šie video ir gana labi- jo tur praktiski tiek parādīts kā to dara.
Es pats sāku lādēt, paralēlajā forumā skatoies bildes un lasot aprakstu.
Jo sākotnējais mērķis jau nav medīt susļikus, bet iegūt munīciju, kas ir gan lētāka, gan piemērota konkrētam ierocim.
Un arī es pievienojos pulciņasm , kas gaida video no mūsu pašu viedajiem!
Slēpts
08.01.2015. 09:47
... Citādi - ar ko gan es atšķiršos no šī pižikvīriņa?
Par šo gan nepiekrītu, cik lasu forumos pieeja šim procesam Jums ir kardināli atšķirīga no pižika :) . Par pārējo gan var sākt garu bezjēdzīgu diskusiju, jo gaumes un prasības atšķirās.
Nu redz. Lai klapētu sk 100, pa lēto, ir viens tīmenis ,longšotam bišķi cits.Iespējams ,ja pirmajā reizē ierauga kā lādē nopietni tālšāvēji, šāvējam -parastajam var pazust interese par šo nodarbi.Bet sākums taču apmēram tāds jau ir.Un droši ,ka šī pižikvīriņa končiņas nav sliktākas par standarta S&B ar ko klapē 1/2 latvijas mednieku.:)
Katastrofa tādā ziņā, ka šie video ir ielikti tjubā kā pamācība....
Manuprāt, ja kaut ko liek tad "jācērt zivs" vismaz virs vidējā... Nevis nopirku štrumus, paskatījos video (līdzīgu..), uzlādēju 50 gab - wow, sanāca :) Nu tad jāiznes pasaulei šī prieka vēsts :)
Tur ir daudz ABC kļūdu, ko var vienkārši nepieļaut.. Un po.. kāds štrumu līmenis.
No manas puses šāda video tuvākajā laikā nebūs, jo pats vēl mācos... Citādi - ar ko gan es atšķiršos no šī pižikvīriņa?
p.s.
Iespējams, ka Anrijs var sevi safotagrafēt:) Viņa līmenis to jau atļautu... Bet, domāju, ka viņam arī jautājumu ir vairāk kā atbilžu, dažreiz.. :) Tāds tas process ir..
Slēpts
08.01.2015. 08:43
Kur katastrofa? Tas ka viss pa krievu "mužicki" bez dekoratīvā noformējuma? Ļoti vienkāršai lietošanai tas tiesa. Bet pa vienkāršo pižiks parāda visu procesu, tālāka detaļu slīpēšana ir katra ziņā. Piekrītu Ģirtam patīkami būtu apskatīties kā to dara mūsējie vietējie šāvēji.
Slēpts
08.01.2015. 08:27
Tad viņam jātaisa divi varianti, viens vienkāršais un otrs tā kā viņš to dara(paranormālais līmenis) :D
Intar . Uzfilmē un noprezentē kā pašmāju bāliņii lādē. Pīļu plēšamo tak ar bračku noprezentējāt. Tā kā tehnika un zināšanas ir. Būs vismaz viens riktīgs pašmāju mācību video.:)
Vismaz vidikā daudz maz skaidrs, kas priekškam ir vajadzīgs un aptuvenā kopaina ar kuru verķi kas jādara. Protams Youtebe var atrast arī kvalitatīvākus video, kur sīki un smalki istāsta, kas priekškam un kapēc bet nu tur jau tālāk paši lai meklē.
Andi, tavi ieliktie video ir vienkārši KATASTROFA !!! :)
Trūkst pat vārdu.. kā tādam fīreram pietiek prāta filmēt sevi un likt netā ?... Ja nu vienīgais - savu kruto pižiku parādīt..:)))
manuprāt - kategorijai "mednieks parastaīs" kas domā par lādēšanu šie video ir gana labi- jo tur praktiski tiek parādīts kā to dara.
Es pats sāku lādēt, paralēlajā forumā skatoies bildes un lasot aprakstu.
Jo sākotnējais mērķis jau nav medīt susļikus, bet iegūt munīciju, kas ir gan lētāka, gan piemērota konkrētam ierocim.
Un arī es pievienojos pulciņasm , kas gaida video no mūsu pašu viedajiem!
Par šo gan nepiekrītu, cik lasu forumos pieeja šim procesam Jums ir kardināli atšķirīga no pižika :) . Par pārējo gan var sākt garu bezjēdzīgu diskusiju, jo gaumes un prasības atšķirās.
Manuprāt, ja kaut ko liek tad "jācērt zivs" vismaz virs vidējā... Nevis nopirku štrumus, paskatījos video (līdzīgu..), uzlādēju 50 gab - wow, sanāca :) Nu tad jāiznes pasaulei šī prieka vēsts :)
Tur ir daudz ABC kļūdu, ko var vienkārši nepieļaut.. Un po.. kāds štrumu līmenis.
No manas puses šāda video tuvākajā laikā nebūs, jo pats vēl mācos... Citādi - ar ko gan es atšķiršos no šī pižikvīriņa?
p.s.
Iespējams, ka Anrijs var sevi safotagrafēt:) Viņa līmenis to jau atļautu... Bet, domāju, ka viņam arī jautājumu ir vairāk kā atbilžu, dažreiz.. :) Tāds tas process ir..
Trūkst pat vārdu.. kā tādam fīreram pietiek prāta filmēt sevi un likt netā ?... Ja nu vienīgais - savu kruto pižiku parādīt..:)))