Mālkalnieša kungs, ar kādu ātrumu (kaut vai aptuvenu) šadas lodes tiek laistas?
Slēpts
16.02.2021. 07:47
Sestdien pateikšu precīzi, hronogrāfu paņemšu uz šautuvi līdzi. Ap 550ms. Teorētiski var ātrāk, bet tad jau jāliek šauteņu pulveris, tas visu padara ekonomiski neizdevīgu.
Paldies. Quickload tādu pulveri nemaz neatrod, kā ar čaulas aizpildījumu, problēmu nav?
Slēpts
16.02.2021. 10:59
Apmēram puse, ir Ok. Tas ir trenniņu variants no rokas šaušanai, kur nekāda super precizitāte netiek gaidīta. No atbalsta lido ap 1,5moa. Pieļauju ka paspēlējoties ar lodes piestumšanu pie vītnēm un diametra pārspiešanu var dabūt arī labāk. Bet nu, laikam nav vērts, ja pēc pāris gadiem ar svinu vispār aizliegs šaut. Bezssvins jau man ar lido labi, bet treniņiem tas būs nejēdzīgi dārgs pasākums.
Slēpts
16.02.2021. 17:48
Tiem, kas tēmā - jautājums ārpus tēmas. Kā ir ar gludā lādēšanu - ir/nav jēga sākt? Vai ložu munīciju var lētāk uzlādēt, kā veikalā nopirkt gatavu?
Slēpts
16.02.2021. 19:31
Man sanāk ap 50 centi par vienu gludā 12k patronu. Ar nosacījumu ka lodes no Čehijas, nevis LV pirktas un čaula pa velti. Sūtīšanas izmaksas nerēķinu klāt, jo tika piemestas galā kautkam ko tāpat nopirktu. Vai ir labāk - nezinu. Nav bise mans iecienītākais ierocis.
Citāta teksts
Slēpts
16.02.2021. 21:55
Gints Mālkalnietis
Var palūgt adresi gludā lodēm? Savādāk stāv vel vecais krievu pulveris pāris bundžas un viss pārējais,tik nav tā pēdējā sastāvdaļa.
Slēpts
16.02.2021. 22:00
Lodes no šejienes https://en.strobl.cz/bullets-a... kapseles no Huberta un pulveris no Sia Ieroči. Lādēšanas piederumus gludajam pa kautkādiem pakšiem savācu.
...pilnīgi bezjēdzīgas lodes tam čeham . Lodes plastmasas astei pēc šaviena veidojas paliekoša deformācija un sekojoši lodes lidojuma trajektorija pielidzināma piem banānam ar nedaudziem izņēmumiem.,:).
..., šobrīd labi lido zala arms lider sport ar dažiem "darvas pilieniem" - karsta laikā patronas jātur ledussomā ,lai plasmasas aste nemaucās laukā no svina .
Var palūgt adresi gludā lodēm? Savādāk stāv vel vecais krievu pulveris pāris bundžas un viss pārējais,tik nav tā pēdējā sastāvdaļa.
..., šobrīd labi lido zala arms lider sport ar dažiem "darvas pilieniem" - karsta laikā patronas jātur ledussomā ,lai plasmasas aste nemaucās laukā no svina .