Labvakar! Savā laikā, kad šeit izliku sava rloading.blogspot.com bloga linku, biju ļoti pateicīgs foruma bosiem, ka mani neizbanoja. Esmu izlēmis šo lietu nedaudz attīstīt, pārveidojot to foruma veidā. Pamatdoma tā pati - vītņustobra lādēšana un šaušana patālāk, un viss, kas ap to. Bez reklāmas un komercijas, ja nu vienīgi "Pērk un Pārdod" sadaļa, jo vienmēr atradīsies pāris laimīgo - viens būs priecīgs notirgot, otrs iegādāt. Jaunais forums ir tikai 3 dienu vecs. Pagaidām mans blogs tur ir tikai pārnests. Jācer, ka arī diskusijas parādīsies, un lietotāju būs vairāk nekā 9 :) Ja nu kas, http://bumbum.tech
Līdz galam nezinu kas vainas Hornady. Vienkārši no LV šāvējiem, kas var arī tālumā kaut kam trāpīt, esmu dzirdējis ka Hornady labāk nevajagot.
Manā lādēšanā un šaušanā jau vājo posmu netrūkst, tāpēc ir svarīgi vēl vairāk paša ticību nebojāju :D
Slēpts
19.04.2021. 20:49
Man ar visu pelto Lee sanāk uzlādēt medībām 100% derīgi (un sanāca arī ar āmura Lee, tikai skaļāk un lēnāk). Ja sākt saspringt par matricām - tur arī bushing matricas un kaklu virpošana ir blakus. Absolūti nevajadzīga laika un naudas šķiešana medību vajadzībām.
...lādējot patronas tikai ar hornady " pričendāļiem" Polijā longshot sacensībās pirms dažiem gadiem tiku pat vinnētāju godā.,:). tā ka neķer krenķi ,hornady medību lādēšanai ir ļoti ok. un , ar dažām niansēm ari sportam. Hubertā Saldū noteikti ir dabūjama matrica.
Sakarā ar to, ka LV jau sen nevar nopirkt kapseles, rodas jautājums, vai tās var/drīkst sūtīt no kaut kurienes? Ja vispār ir pieejamas.
Vai tā šobrīd ir tik eksluzīva prece, ka nav nekur?
Varbūt kādam ir lieka fullsize matrica 30-06. Lētā gala vēlams, bet ne Hornady. Labprāt atpirktu.
Manā lādēšanā un šaušanā jau vājo posmu netrūkst, tāpēc ir svarīgi vēl vairāk paša ticību nebojāju :D
Vai tā šobrīd ir tik eksluzīva prece, ka nav nekur?
Ja vēl aktuāli, tad ir RCBS matricu komplekts - formēšanas + sēdināšanas matrica.