Tas gan ir interesanti.. :)
Bīdmēru no turienes tiešām neesmu sūtījis...
p.s.
Sūtīju caur Amazon.com, no labas bodes.., lai būtu kaut jel kāda cerība dabūt oriģinālo Mitutoyo :))))
Bet Mitutoyo šai nodarbei ir lieki... :))))
Var izlīdzēties ar Depo pirktu; ja gribās mazliet kvalitatīvāku, tad Sanistal tirgo poļu Format...
Ērikam, pamatojoties uz Tavu Anrij ieteikumu, būs WFT 2 trimmers :) Kuru es laikam esmu aizmirsis pasūtīt... Sore, Ērik...
Anrij, ja griezīs šķībi...:) Pats zini... ar Latgales puikām labāk nejokot :D:D:D
Aizvakar sāku gatavot jaunas čaulas. Par WFT2. Jauna čaula tur ļurkājas turētājā tā, ka es pat nedomāju to trimeri lietot. Garināju ar Wilsonu. Plecos headspace jaunām staigāja 2 tūkstošdaļu robežās. Spiedu ar FL minimālo izmēru. Bet nu, Ērik, gatavojies, ka ar standarta FL matricas garumu tas var neizdoties. Man neizdevās. Tamdēļ vienu no matricām es nedaudz ap 10 collas tūkstošajām saīsināju. Jaunas čaulas plecos man tagad ir mīnus 10 tūkstošās nekā šauta. Divi varianti tagad - meklēt Sokolu, kura man nav un nezinu, kur dabūt, un garāžā fireformēt ar prapi, vai spiest lodi vītnē un tā šaut. Jaunā ģeometrija man vairs nav vītnēs, tāpēc tāda svilināšana sanāks.
Slēpts
28.01.2015. 10:58
Man no Mitutoyo ir tikai mikrometrs, bīdmēru paņēmu Brown&Sharpe mehāniku ar ciparnīcu, uzskatu ka ne ar ko neesmu zaudējis. Tagad, lai nopirktu īsto japāni, tomēr jāpiedomā kur to pirkt - baisi liels pakaļdarinājumu procents pa bodēm klīst.
Jā, Anrij apbēdināji. Varbūt nemaz WFT2 nesūtīt? Ar to plecu nosēdināšanu arī viss čakars tikai sākās.Par ko es arī runāju, ka nevarēju notrāpīt, jo bīdmēra pēdējie cipari tā laksta!Mērījums nav korekts. Tāpēc doma mainīt to uz mehāniku. Tomēr labam mērinstrumentam ir milzīga nozīme.Kur tas Brown&Sharpe pasūtāms?
Slēpts
28.01.2015. 14:12
Savus mērinstrumentus iegādājos ebay, samēra laicīgi (un ilgi) pētot piedāvājumus, daudzreiz solīju un nedabūju, bet to ko nopirku to nopirku par tiešām labām cenām.
Par to WTF trimmeri - pēc kāda atdures principa tas strādā? Esmu iegādājis PMA Tool ražojumu, tur arī, kā škiet, ir ļoti līdzīgi, bet ar ļurkāšanos neesmu ne reizi piefiksējis kādas problēmas. http://www.pmatool.com/product...
Par to WTF trimmeri - pēc kāda atdures principa tas strādā? Esmu iegādājis PMA Tool ražojumu, tur arī, kā škiet, ir ļoti līdzīgi, bet ar ļurkāšanos neesmu ne reizi piefiksējis kādas problēmas.
Uzsvars Anrija vēstījumā ir uz vārdiem "jaunas čaulas" .. Ar šautām tur nav problēmu, cik var noprast.
Tu mēģināji jaunas?
Tajā pašā PMA trimera aprakstā : "Our trimmer indexes case length off of the shoulder of a properly fire-formed and full length re-sized case."
p.s.
Tā kā Sinklērā ieliknis 308 bija (ir?) out of stock - neesmu to vēl Ērikam pasūtījis... Tā, ka visas iespējas pārmesties uz Wilsonu, Ērik...
Jā, jaunai čaulai gan kakla diametrs, gan korpusa plecu daļa ir diametros mazāka. Pat Wilsona trimera turētāji priekš 6.5x47L jaunai čaulai ir savi atsevišķi.
Bīdmēru no turienes tiešām neesmu sūtījis...
p.s.
Sūtīju caur Amazon.com, no labas bodes.., lai būtu kaut jel kāda cerība dabūt oriģinālo Mitutoyo :))))
Bet Mitutoyo šai nodarbei ir lieki... :))))
Var izlīdzēties ar Depo pirktu; ja gribās mazliet kvalitatīvāku, tad Sanistal tirgo poļu Format...
Anrij, ja griezīs šķībi...:) Pats zini... ar Latgales puikām labāk nejokot :D:D:D
Aizvakar sāku gatavot jaunas čaulas. Par WFT2. Jauna čaula tur ļurkājas turētājā tā, ka es pat nedomāju to trimeri lietot. Garināju ar Wilsonu. Plecos headspace jaunām staigāja 2 tūkstošdaļu robežās. Spiedu ar FL minimālo izmēru. Bet nu, Ērik, gatavojies, ka ar standarta FL matricas garumu tas var neizdoties. Man neizdevās. Tamdēļ vienu no matricām es nedaudz ap 10 collas tūkstošajām saīsināju. Jaunas čaulas plecos man tagad ir mīnus 10 tūkstošās nekā šauta. Divi varianti tagad - meklēt Sokolu, kura man nav un nezinu, kur dabūt, un garāžā fireformēt ar prapi, vai spiest lodi vītnē un tā šaut. Jaunā ģeometrija man vairs nav vītnēs, tāpēc tāda svilināšana sanāks.
Par to WTF trimmeri - pēc kāda atdures principa tas strādā? Esmu iegādājis PMA Tool ražojumu, tur arī, kā škiet, ir ļoti līdzīgi, bet ar ļurkāšanos neesmu ne reizi piefiksējis kādas problēmas.
http://www.pmatool.com/product...
Uzsvars Anrija vēstījumā ir uz vārdiem "jaunas čaulas" .. Ar šautām tur nav problēmu, cik var noprast.
Tu mēģināji jaunas?
Tajā pašā PMA trimera aprakstā : "Our trimmer indexes case length off of the shoulder of a properly fire-formed and full length re-sized case."
p.s.
Tā kā Sinklērā ieliknis 308 bija (ir?) out of stock - neesmu to vēl Ērikam pasūtījis... Tā, ka visas iespējas pārmesties uz Wilsonu, Ērik...