Bet vai ir vajadzība lādēt, ja gadā izšauj 20-30 medību ekspansīvās patronas? (nerunājot par FMJ patronām priekš sīkajiem kažokzvēriem, jo tās tāpat neko daudz nemaksā) Cik tiek ietaupīts? -> Viens labs konītis?(!!!)
Slēpts
24.12.2014. 17:19
Materiālā puse jau ir tikai viens, bet otrs ir tā garīgā puse. :) Apziņa, ka lode ar ko iegūts medījums ir pašlādētā.
uz 30 ekspansīvajām patronām tiek ietaupīti 30 EUR, ja čaulītes savas un lodes no usa. Ja vēl ar šīm pašām patronām trenājas, lai nav jāpāršauj optika, tad ieguvums ir lielāks. Aprīkojuma amortizācija nav rēķināta un viss aprēķins pagaidām teorētisks
Man tie cipari sanāk šādi: 222 rem 0.37-0.60 centi atkarībā no lodes
243 win 0.56-0.80
308 win 0.68-1.20
30-06 spr 0.70-1.30
300 Wmag 0.89- 1.40
Saprotams ,ka dēļ 20-30 patronām nav ko ķēpāties, bet ja gribas pašaudīt,tad gan ir vērts.Godīgi sakot man visvairāk kretinē tieši šī atkārtotā piešaušana pēc katras jaunas munīcijas pakas iegādes. Lidot jau ,priekš medību vajadzībām, man ir lidojušas visas bodes patronas, pat barnauļi. Maximums par kādi 5 cm svaidījis. Taču katras savā vietā. Un stikls jāpiegriež tik un tā.
Varbūt variet padalīties ar video par visu lādēšanas procesu, kurā nav izteiktu kļūdu.
Saprotams, katram savs, bet nu tomēr, gan jau katram, kas lādē ir kāds video ar ko sācis,
kaut varbūt arī tikai grāmatas un web saturs bilžu un rakstu veidā!
Andi, tavi ieliktie video ir vienkārši KATASTROFA !!! :)
Trūkst pat vārdu.. kā tādam fīreram pietiek prāta filmēt sevi un likt netā ?... Ja nu vienīgais - savu kruto pižiku parādīt..:)))
Vismaz vidikā daudz maz skaidrs, kas priekškam ir vajadzīgs un aptuvenā kopaina ar kuru verķi kas jādara. Protams Youtebe var atrast arī kvalitatīvākus video, kur sīki un smalki istāsta, kas priekškam un kapēc bet nu tur jau tālāk paši lai meklē.
Intar . Uzfilmē un noprezentē kā pašmāju bāliņii lādē. Pīļu plēšamo tak ar bračku noprezentējāt. Tā kā tehnika un zināšanas ir. Būs vismaz viens riktīgs pašmāju mācību video.:)
243 win 0.56-0.80
308 win 0.68-1.20
30-06 spr 0.70-1.30
300 Wmag 0.89- 1.40
Saprotams ,ka dēļ 20-30 patronām nav ko ķēpāties, bet ja gribas pašaudīt,tad gan ir vērts.Godīgi sakot man visvairāk kretinē tieši šī atkārtotā piešaušana pēc katras jaunas munīcijas pakas iegādes. Lidot jau ,priekš medību vajadzībām, man ir lidojušas visas bodes patronas, pat barnauļi. Maximums par kādi 5 cm svaidījis. Taču katras savā vietā. Un stikls jāpiegriež tik un tā.
Saprotams, katram savs, bet nu tomēr, gan jau katram, kas lādē ir kāds video ar ko sācis,
kaut varbūt arī tikai grāmatas un web saturs bilžu un rakstu veidā!
https://www.youtube.com/watch?v=NXSh9e6omLE
Trūkst pat vārdu.. kā tādam fīreram pietiek prāta filmēt sevi un likt netā ?... Ja nu vienīgais - savu kruto pižiku parādīt..:)))